Bérgyilkosok, tinik és művészek - Heti mozipremierek

Itt a Gemini Man, fiatalokra fókuszáló magyar dráma debütál a mozikban és a horrorfilmek rajongói is találnak majd kedvükre való kikapcsolódást!

Bérgyilkosok, tinik és művészek - Heti mozipremierek

Bár a Gemini Man alapötlete, miszerint egy visszavonult kormányzati bérgyilkosra fiatalabb és jobb kondiban lévő klónja vadászik, már 1997-ben kipattant Darren Lemke fejéből, a megvalósítása jócskán elhúzódott. A koncepció kiötlése után bő húsz évvel debütáló akcióorgiában a Will Smith által megformált Henry Brogan veszi fel a harcot kevésbé fifikás és tapasztalt másolatával.

Ha inkább egy, a mai fiatalok problémáival foglalkozó magyar drámához lenne kedvünk, akkor okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetnünk a FOMO - Megosztod, és uralkodszra. Hartung Attila első játékfilmjében a Z generáció jellegzetes, a netes kihívások bűvkörében élő képviselői engedik szabadjára a bennük élő vadállatot, nem is sejtve, hogy ezzel életük örökre megváltozik.

Az Oscarral jutalmazott Florian Henckel von Donnersmarck örökre beírta magát a filmművészet történelmébe a Stasi velejéig romlott módszereiről szóló A mások életével. Legújabb alkotásában, a Mű szerző nélkülben is fontos szerep jut a totalitárius diktatúrák és az egyén kapcsolatának. Hiszen ennek középpontjában egy, a náci Németországban és az NDK-ban felnövő, majd nyugatra szökő, ám múltjától szabadulni képtelen művész útkeresése áll.

A zene és a képzőművészet rajongói sem fognak unatkozni, mivel bőséges felhozatalból választhatnak majd. Az A művészet templomai: A Prado Múzeum – Csodák gyűjteménye mellett döntve a Madrid városában lévő, páratlan gyűjtemény titkai tárulnak fel előttünk.

A Metallica & San Francisco Symphony S&M2 ezzel szemben a népszerű együttes és San Francisco városának szimfonikus zenekara által adott, idén szeptemberben lezajlott koncertet eleveníti fel.

Míg Ron Howard Pavarottija a világhírű tenornak állít emléket.

Felsorolásunk a Prédák zárja. Scott Beck és Bryan Woods horrorjában egy hatfős baráti társaság tagjai keverednek hajmeresztő helyzetekbe egy kísértetjárta házban.

A heti mozipremierek az alábbiak:

 

Október 9.

  • Metallica & San Francisco Symphony S&M2

Október 10.

  • Gemini Man
  • FOMO - Megosztod, és uralkodsz
  • Mű szerző nélkül
  • A művészet templomai: A Prado Múzeum – Csodák gyűjteménye
  • Pavarotti
  • Prédák

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap