Bemutatták az Age of Empires Online-t

... és a Microsoft Flight-ot.

Bemutatták az Age of Empires Online-t

A Microsoft lerántotta a leplet a PC exkluzív Age of Empires Online-ról. Ismerősnek tűnik a lenti videó? Nos, nem véletlen, mert a játékról egyszer már hallhattatok, csak akkor még Spartan név alatt. Ahogy, azt az erről szóló korábbi hírünkben megírtuk, a fejlesztő a Robot Entertainment, akik az eredeti Age of Empires játékot készítő Ensemble-ból alakultak (legalábbis egy részéből).

A free-to-play modellre épülő játék stratégiai és RPG elemeket ötvöz, lesz szintlépkedés, küldetések, ösztönzők, lehetőség, hogy csapatot alkossunk másokkal. A játék perzisztens világú, így fővárosunk is állandó lesz, akár online vagyunk, akár nem. A játékba szervesen bele lesz építve a Games for Windows - Live, ezzel üzengethetünk, illetve a hálózati funkciói segítenek, hogy állandó kapcsolatba legyünk barátainkkal...

A videó egy jópofa rajzfilmes világot fest le, a gépigénye minimális, a weblap azt hirdeti, hogy bárhol letölthetjük és játszhatjuk. A bétára is ott - a hivatalos honlapon - jelentkezhettek.

A Microsoft ezt követően jelentette be a Flight Simulator projektjét is, mely Microsoft Flight címen fut, ez is PC exkluzív, egy 28 évvel ezelőtt indult szériát keltenek vele életre és nyitnak rá új perspektívát... honlapjához katt ide (az utolsó Flight Sim 2006-ban jelent meg).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward