Bemutatkozott az inFAMOUS 2

A londoni SCEE PlayStation Experience előadáson bemutatták a PS3 exkluzív inFAMOUS 2-t, illetve azt, hogy hogyan fognak benne működni a morális választások.

Bemutatkozott az inFAMOUS 2

A londoni SCEE PlayStation Experience előadáson bemutatták a PS3 exkluzív inFAMOUS 2-t, illetve azt, hogy hogyan fognak benne működni a morális választások. A Karma változásokat karakter központú dialógusok és 3D mocap átvezetők prezentálják majd nekünk.

Választásainkat két NPC befolyásolhatja majd, ezek Kuo és Nix, ők olyasmik lesznek mint a kisördög a balvállunkon és az angyalka a jobbon. Kuo egy NSA ügynök, segít nekünk abban, hogy legyőzzük a bennünk rejlő szörnyeteget. Nix egy őslakos New Marais környékéről, a város körüli lápon élt és erős gyűlöletet táplál Bertrand iránt, aki kiirtotta a családját. Ő afelé hajtja Cole-t, hogy ne törődjön a tettei következményeivel.

Számos válaszút elé kerül majd Cole, ahol dönthet, hogy elfogadja Kuo útmutatását, vagy inkább Nix hedonista őrületébe veti magát. A döntések nagy hatással lesznek a játékélményre és gyökeresen megváltoztatják a világot is. A lényeg az, hogy akármit is csináltok, sohasem lesz késő meggondolni magatokat és a megváltás vagy éppen az önzés útjára lépni.

Aki ott volt a shown, annak volt alkalma végigjátszani a jó vagy a rossz verzióját a "Save Kuo", azaz mentsük meg Kuo-t küldetésnek. Két szövetséges. Két támadási terv. Mik lesztek? Hősies megmentők vagy féktelen pusztítók, akik előtt csak egy út van befelé az épületbe, és az az áttört főkapun át vezet.

 

További részletek és képek a hivatalos PlayStation Blogon!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward