Shop menü

BEMUTATKOZOTT AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, A JÖVŐBEN JAPÁNBA IS MEGY A SOROZAT

Ezek mellett pedig egy utolsó, ingyenes kiegészítőt kap a Valhalla.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Bemutatkozott az Assassin's Creed Mirage, a jövőben Japánba is megy a sorozat

A Ubisoft a Forward 2022 nevű eseményén mutatta be az Assassin's Creed jövőjét, aminek az első lépése a korábban más sokat pletykált Assassin's Creed Mirage, ami egykor a Valhalla kiegészítőjének készült, azonban végül külön epizód lett belőle.

Az Assassin's Creed Mirage a kilencedik században játszódik, helyszínünk pedig a korábban belsős informátorok által megerősített Bagdad. A főszereplő Basim, akit a Valhallában még Lokiként ismertünk, a játékmenet pedig első ránézésre visszatér a sorozat gyökereihez. Vagyis alapvetően lopakodós játékmenetre számíthatunk egy városi környezetben, kevesebb szerepjátékos elemmel.

Ingyenes kiegészítőt kap az Assassin's Creed Valhalla

Ez lesz egyben a játék utolsó DLC-je a nem olyan rég megjelent Darn of Ragnarök után. Hogy tartalmilag pontosan mire számíthatunk, az egyelőre nem tiszta, de úgy tűnik, hogy hatalmas újdonságokra nem kell számítani. Vélhetően inkább különböző küldetéseket kapunk, amik elvarrják (vagy összekötik) az eddigi szálakat, ezzel egyfajta lezárást adva a történetnek. A szimplán csak The Last Chapter néven készülő kiegészítő megjelenési dátuma még nem fix, de valamikor a következő hónapokban érkezik.

Japánba megy az Assassin's Creed

A rajongók régóta várják már, hogy legyen egy Japánban játszódó fő epizód a sorozatban, a Ubisoft pedig úgy tűnik, hogy hallgatott a kérésekre. Az egyelőre csak Red kódnéven készülő anyag most már tényleg elvisz minket a feudális Japánba. A nagyon rövid kedvcsináló nagyon hangulatosnak tűnik a naplementével, nindzsával, a szokásos rejtett pengével. A készítők úgy írják le a játékot, mint a "Ubisoft nyitott világú játékainak jövője", a fejlesztést pedig az a Ubisoft Quebec vezeti, akik legutóbb az Assassin's Creed Odyssey-t felügyelték.

Érdekes lesz látni, hogy a hasonló tematikájú Ghost of Tsushima ellenében mit tud felhozni a Ubisoft, főleg ha a Sucker Punch stúdió úgy dönt, hogy folytatást készít a játéknak.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére