Bemutatkoznak a WD My Passport Ultra külső HDD-k

A kompakt külső adattárolók USB 3.0-s csatolófelületn keresztül kapcsolódnak az adott rendszerhez, de természetesen a korábbi USB szabványokkal is kompatibilisek.

Bemutatkoznak a WD My Passport Ultra külső HDD-k

A Western Digital egy új külső merevlemez családot mutatott be, amely a My Passport Ultra nevet kapta. A 2,5 colos formátumú mobil merevlemezeket alkalmazó külső adattárolók USB 3.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódnak az adott rendszerhez és 500 GB-os, 1 TB-os, illetve 2 TB-os adattároló kapacitást kínálnak, modelltől függően.

Az új adattárolók négyféle színben érhetőek el, ahogy az a fenti képen is látható. Jár hozzájuk a WD SmartWare Pro alkalmazása, amely Dropbox integrációt, hardveres adattitkosítást és jelszó alapú adatvédelmet is kínál, így fontos adatainkat biztonságban tudhatjuk. Az alkalmazás emellett automatikus adatmentő funkcióval is rendelkezik és a Dropbox tárhelyre is képes adatokat menteni.

Annak érdekében, hogy a külső adattárolót kényelmesen, biztonságosan magunkkal cipelhessük szinte bárhová, a gyártó minden modellhez csomagol egy-egy apró szütyőt, ami megvédi a terméket a karcoktól és a portól. Az 2,5 colos mobil merevlemezek egyébként egy tetszetős, jól szellőző, strapabíró házban kapnak helyet.

A My Passport Ultra sorozatú külső merevlemezek 3 év garanciával kerülnek az üzletek polcaira. Az 500 GB-os példány 99,99 dollárért, az 1 TB-os kiadás pedig 129,99 dollárért érhető el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward