Bemutatkozik a Watch Dogs 2

A pletykák beigazolódtak: tényleg San Francisco lesz a városunk, viszont teljesen új főszereplővel.

Bemutatkozik a Watch Dogs 2

A menetrendnek megfelelően a mai napon hivatalosan is bemutatkozott a Watch Dogs 2, ami idén az aktuális Assassin's Creed helyét veszi át. A helyszínünk ezúttal San Francisco, ami a legutóbbi város az Egyesült Államokban, mely elkezdte alkalmazni a ctOS 2.0 megfigyelési technológiát. Itt vélhetően sok ihletet merítettek a fejlesztők Philip K. Dick regényeiből, ugyanis a rendszer már arra is képes, hogy előre megjósolja, ki fog bűnt elkövetni.

Ennek a rendszernek az áldozata a főszereplőnk, Marcus Holloway, akit egy olyan bűn elkövetésével vádolnak meg, amihez köze sem volt. Az úriember azonban nem hagyja magát, és elkezd harcolni a ctOS 2.0 ellen azzal a célzattal, hogy majd jól offline állapotba helyezi az egészet.

Az első részhez hasonlóan ezúttal is a hackelés lesz a fő fegyverünk: betörhetünk a város infrastruktúráját irányító hálózatba, átvehetjük az irányítást drónok, autók, robotok, munkagépek és minden egyéb dolog felett, amibe csak elektronikusan be lehet hatolni. Ezen kívül Marcus rendelkezik egy 3D-s nyomtatóval, aminek a segítségével fejleszthetjük a fegyvereinket, és még saját drónt is készíthetünk magunknak.

Ezúttal is egy nyitott világot kapunk, ahol a különböző történeti vonalakat viszonylag szabadon fedezhetjük majd fel, nem lesz annyira megkötve a kezünk, mint az első részben. A küldetéseket teljesíthetjük lopakodva és kizárólag hackelést használva, de átmehetünk lövöldözős ámokfutásba is. A Ubisoft ezen kívül a vezetési modellt is jelentősen átalakította, így elvileg a játék ezen része is élvezetesebb lesz.

A készítők ígérnek továbbá töltés nélküli többjátékos módot, ahol pillanatok alatt összeverődhetünk egy másik játékossal, hogy együtt kalandozzunk kicsit, de lesz valamiféle PvP is.

A játék a korábbi információknak megfelelően november 15-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward