Bemutatkozik a Leadtek WinFast GTX 770 Hurricane III

A Leadtek prémiumkategóriás GeForce GTX 770-es videokártyája egyedi felépítéssel és némi tuninggal érkezik.

Bemutatkozik a Leadtek WinFast GTX 770 Hurricane III

A Leadtek WinFast GeForce GTX 770 Hurricane III egy prémiumkategóriás GeForce GTX 770-es videokártya, ami nem a megszokott referencia nyomtatott áramköri lapot alkalmazza. Az újdonság egy GeForce GTX 680-as videokártyákhoz készített referencia nyomtatott áramköri lapra támaszkodik, amely öt tápfázissal rendelkezik. A PCB egy GK104-es GPU-t rejt, amely 28 nm-es csíkszélességgel készült és 1536 CUDA maggal gazdálkodik. A GPU magórajele alap esetben 1059 MHz-es értéket képvisel, de ezt a rendszer a GPU Boost 2.0-s támogatás jóvoltából hőmérséklettől és terheléstől függően akár 1111 MHz-re is megemelheti.

A referencia GeForce GTX 770-es videokártyák ezzel szemben 1046 MHz-es alap-, és 1085 MHz-es GPU Boost 2.0 órajelet alkalmaznak, azaz a Leadtek újdonságát csak kismértékben tuningolták a vállalat mérnökei. A GPU mellé 2 GB-nyi GDDR5-ös VRAM is tartozik, a memóriachipek 7 GHz-es effektív órajelen ketyegnek - itt tehát a referenciához képest nem történt semmiféle változás.

A komponensek hűtéséről egy egyedi felépítésű videokártya hűtő gondoskodik, amely két darab 8 milliméteres és három darab 6 milliméteres átmérőjű hőcsövet alkalmaz. A hőcsövek a hűtőtömböt alkotó alumínium lamellákhoz továbbítják a hőt, felettük pedig két darab, egyenként 85 milliméteres átmérőjű légkeverő teljesít szolgálatot.

Az egyedi felépítéssel büszkélkedő, kismértékben tuningolt Leadtek WinFast GeForce GTX 770 Hurricane III hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az egyelőre nem derült ki, hogy a WFGTX770-2GD5DF3 termékkóddal rendelkező újdonság pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward