Bejelentették az Angry Birds 2-t

A Rovio úgy döntött, itt az ideje egy tényleges, számozott második résznek. Végre megújulhat a sorozat.

Bejelentették az Angry Birds 2-t

Igen, az...

...Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Friends, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars 2, Angry Birds Transformers, Angry Birds Go!, Angry Birds Epic, Angry Birds Fight!, Angry Birds Stella, Angry Birds Stella Pop!, Bad Piggies és az Angry Birds Under Pigstruction

...után a Rovio úgy döntött, hogy itt az ideje az Angry Birds 2-nek. Ami így legalább a tizenötödik rész lesz a sorozatban, és akkor még biztos, hogy kihagytunk a különböző portokat és ingyenes verziókat.

Akárhogy is, a finn stúdió bejelentette, hogy készül a tényleges "második rész", amit teljes valójában július 28-án lepleznek majd le, és július 30-tól már letölthetővé is válik. Részleteket tehát egyelőre nem tudunk, csak annyi biztos, hogy még nagyobb lesz és még több lehetőséget ad a játékos kezébe.

Az Angry Birds diadalmenete tehát nem áll meg. A sorozat különböző részeit összesen több, mint 3 milliárdszor töltötték le, készült belőle egy rakás játék, mindenféle merchandise cucc, hamarosan jön az Angry Birds LEGO, és persze már készül a jövőre szánt animációs film is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward