Bejelentették a Red Dead Redemption 2-t

A Rockstar némi szivárogtatás után végre hivatalosan is bejelentette a játékot.

Bejelentették a Red Dead Redemption 2-t

Az elmúlt napokban a Rockstar több képet is felrakott Twitterre, ami alapján egyértelműen lehetett következtetni arra, hogy a következő játékuk a Red Dead Redemption folytatása lesz. Nem is vártak tovább a hivatalos bejelentéssel: az új rész egész egyszerűen csak a Red Dead Redemption 2 nevet kapta, és 2017 őszén jelenik majd meg Xbox One-ra és PS4-re.

A PC-s változatról egyelőre semmilyen hír nincsen, de mivel már az első rész esetében is követeltek egy portot a rajongók (amiből végül nem lett semmi), vélhetőek a Rockstar ezúttal már nem hagyja ki. Tippünk szerint a Grand Theft Auto V-höz hasonlóan a PC-s verzió valamikor később jelenik majd meg - erre a GTA V esetében egy évet kellett várni.

Ezen kívül semmi mást nem tudunk a játékról. Illetve mégis: annyi kiderült, hogy a GTA V-höz hasonlóan ez is kap majd egy méretes multiplayer részt, így pedig már értelmet is nyer az internet népének reggeli felfedezése, miszerint a Rockstar szépen-csendben lefoglalta a RedDeadOnline.com domain címet. Nem csoda, hogy tovább folytatja ezt a vonalat a stúdió, hiszen a GTA Online a játék megjelenése óta rengeteg pénzt hozott.

A fent látható, már logóval is ellátott kép előző változatának megjelenése óta (amin még csak a hét ember volt látható, logó nélkül) egyébként a Rockstar részvényeinek értéke azonnal megnövekedett 5,5%-kal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward