Battlefield 4 - multiplayer kaszt felszerelések

A Battlefield 4 kasztok kaptak egy kis törődést felszerelések tekintetében...

Battlefield 4 - multiplayer kaszt felszerelések

A Battlefield 4 kasztok kaptak egy kis törődést felszerelések tekintetében. Most vethettek egy pillantást a továbbfejlesztett Support, Recon, Assault és Engineer karakterekre. A Battlefield blogról megtudhattuk, hogy lesznek kínai, orosz és amerikai variánsai is minden kasztnak.

Galéria megnyitása grid_on

Alan Kertz tervező szerint a BF3-as kasztokat használták kiindulópontnak, csak több rugalmasságot és alszerepeket akartak hozzájuk adni. Példaként a mérnököt (engineer) hozták fel, akinek sokkal több járművek ellen bevethető fegyvere lett. Másként kell semlegesíteni a járműveket és a fegyverirányító rendszerek működésén is finomítanak. Összességében véve a mérnöknek több taktikai lehetősége van, mint korábban.

"Ebben benne van minden, a nagy sebzésű fegyverektől - amiket nehezebb használni (mint RPG-7V2) - egészen az alacsony sebzésű "okos" fegyverekig (mint az MBT LAW), de ne hagyjuk ki a közönségkedvenc Wire Guided Engeneer Missile-t sem (FGM-172 SRAW), ami a BF2-ből lehet ismerős."

A Support kiteknek is több támadó opciója lesz, tarthatnak C4 pakkokat és BF3-as claymore-okat. Visszatér az XM25 az ellenség kordában tartására, a távirányítható aknavetővel pedig messziről is oszthatjátok az áldást. A kaszt mostantól használhat karabélyokat és DMR-eket, így keverhetitek a tüzelési stílusokat.

A Recon kapott egy kis erősítést mozgás fronton és visszatért a BF2-es Spec Ops játékstílus. Aggathattok rá karabélyt, C4-et vagy Claymore-okat, mozgásérzékelőt és már mehettek is az ellenséges vonalak mögé. Örülhetnek a tradicionális mesterlövész szerepért rajongók is, újragondolták ugyanis a hozzájuk tartozó mechanikákat és kiegyensúlyozták mesterlövész puskákat is. Megadhatjátok a célzási távolságot és jöttek plusz optikák és kiegészítők. Nem utolsó sorban pedig a Recon játékosok is segíthetik csapatukat MAV, T-UGS és Radio Beacon használatával.

Az Assault továbbra is maradt a frontvonalak fegyverese és orvosa. Lehet nála orvosi csomag, defibrillátor és gyors ellátáshoz való First Aid Pack (egy katonára rak HOT-ot), valamint 40mm-es Flash Bang töltény, amivel gyorsan lehet biztosítani egy szobát.

A Battlefield 4 november 1-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A next-gen konzolok megjelenését követően természetesen érkezik a PS4-es Xbox One-os változat is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward