Battlefield 4 bemutató

Ezt tudja a Frostbite 3 motor! A BF4 jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de nem Wii U-ra! Miért? Válasz a hírben.

Battlefield 4 bemutató

A GDC-n bemutatásra került a Battlefield 4, méghozzá egy 17 perces gameplay trailerrel. A DICE által fejlesztett lövöldözős játék még idén ősszel a boltok polcaira kerül, tudhattuk meg a kiadó Electronic Artstól.

A Fishing in Baku című videó a BF4 kampány részéből lett kiemelve, a játék úgy indul, hogy pár amerikai VIP figurát kell evakuálni Sanghajból... mielőtt viszont még nekiállnék "közvetíteni", inkább nézzétek meg magatoknak:

Az EA elmondása szerint a single playerben hatalmas területeken eresztenek majd minket el és lehetőségünk lesz a csapattársainknak is parancsokat osztogatnunk. Folyamatosan követik majd az előrehaladásotokat, így némi barátságos versengés alakulhat ki majd köztetek és az ismerőseitek közt.

"Örömmel és büszkén mutatjuk be a Battlefield 4-et nemzetközi színtéren szimultán San Fraciscoban és Stockholmban" - nyilatkozta Patrick Soderlund.

"A fejlesztés ilyen korai szakaszában már egy ilyen kiforrott játékot bemutatni egy fantasztikus eredmény a DICE-nak és tükrözi az elkötelezettségünket és szenvedélyünket a franchise iránt. A mai demo csak a kezdet, sokkal több van még a tarsolyunkban."

Természetesen már van az előrendelésről is infó. Amennyiben előre bizalmat szavaztok a játéknak PC-n, PS3-on vagy Xbox 360-on, automatikusan kaptok egy Premium kiegészítő pakkot. Az Origines Digital Deluxe változatban benne lesz az alapjáték és néhány digitális plusz tárgy is. Az előrendelés mellé természetesen kaptok kulcsot a multiplayer bétához is.

Ami pedig a nem létező Wii U változatot illeti, a kreatív rendező Lars Gustavsson azt nyilatkozta vele kapcsolatban, hogy a csapatnak arra kell fókuszálnia, amit jól tud megcsinálni. Elmondása szerint kockázatot jelentett volna, ha Wii U változattal tovább nyújtózkodnak, mint ameddig a takarójuk ér.

Nem ez lesz az első cím, amelyik kihagyja a Wii U-t idén, a Saints Row fejlesztő Volition is passzolta a Nintendo otthoni konzolját, de a Dead Island: Riptide és a Techland is elkerüli inkább a platformot...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward