Azonnali, "tintamentes" fényképnyomtatás

Összeállt a Zink és az instant fotózás megalkotója, a Polaroid, hogy megalkossanak egy olyan azonnali fénykép-nyomtatót, ami nem csak hogy kevesebb, mint egy perc alatt készít el egy teljes fényképet, de mellette még könnyen hordozható is, mivel épp akkora, hogy beleférjen az ember zsebébe.

Azonnali, "tintamentes" fényképnyomtatás

Összeállt a Zink és az instant fénykép-előhívás megalkotója, a Polaroid, hogy létrehozhassanak egy olyan azonnali fénykép-nyomtatót, ami nem csak hogy kevesebb, mint egy perc alatt készít el egy teljes fényképet, de mellette még könnyen hordozható is, mivel épp akkora, hogy beleférjen az ember zsebébe.

Az eszköz "zéró tinta" (zero ink) technológiát alkalmaz, ami annyit tesz, hogy a ZINK különleges, parányi festékkristályokkal preparált fényképpapírját használja és a képeket ezen beágyazott festékkristályok hő általi aktiválásával állítja elő. Az eredmény pedig egy "tintamentes" fénykép, ami azonnal megszárad és teljes mértékben vízálló is - a hátlapját lehúzva pedig matricaként is használható.

Természetesen támogat az eszköz vezeték nélküli átvitelt (Bluetooth) és USB-s (PictBridge) kapcsolatot is, fényképezőgépekkel és kamerás mobilokkal egyaránt használható közvetlen nyomtatásra. Maga a nyomtató $150 ellenében kapható, a hozzá való papír pedig 40 centet kóstál ívenként.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward