Az olcsó PSP célpiaca

A Sony új büdzsé kategóriás PSP modellje a tiniknek és még fiatalabbaknak szól főként. A cég abban bízik, hogy a szülők így könnyen megengedhetik maguknak, hogy belerejtsék az egyik mikulás zokniba az eszközt (nálunk értelem szerűen a zokni helyett a karácsonyfa alatti elhelyezés a dívik).

Az olcsó PSP célpiaca

A Sony új büdzsé kategóriás PSP modellje a tiniknek és még fiatalabbaknak szól főként. A cég abban bízik, hogy a szülők így könnyen megengedhetik maguknak, hogy belerejtsék az egyik mikulás zokniba az eszközt (nálunk értelemszerűen a zokni helyett a karácsonyfa alatti elhelyezés dívik).

Az új modell a Gamescomon került leleplezésre, az ára nagyjából 30 eurót fog csökkeni a régihez képest, ami annyit jelent, hogy 130 euró (~35.000 Ft) helyett 99 euróért lehet majd hozzájutni. A gép természetesen futtat minden eddigi PSP játékot, egyedül a wi-fi marad el, valamint sztereo helyett monó hangszóró lesz csak benne. Az eszköz mind méretben, mind súlyban fölötte lesz a legutóbbi, PSP-3000-es modellnek. Zongoralakk helyett ezúttal matt fénnyel tálalják a hordozható játékgépet.

"Elhozzuk a PSP-t a legkisebbeknek is - tiniknek és fiatalabbaknak - akik egyszerűen csak boldogok, hogy játszhatnak. Ha ennek a wi-fi kivétele az ára, akkor hajlandóak vagyunk ezt beáldozni!"

A lépés teljesen logikus, a PSP E-1000 egészen más ligában mozog, mint a hamarosan érkező „kézikonzol-csoda” Vita.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward