Shop menü

AZ LG ÚJ ESZKÖZÉRŐL KEVESEN MONDANÁK MEG, HOGY MIRE SZOLGÁL

Egy olyan kisasztalról van szó, ami megtisztítja a szoba levegőjét, miközben feltölti a felhasználó mobiltelefonját.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Az LG új eszközéről kevesen mondanák meg, hogy mire szolgál

Az LG nagyon széles termékpalettáján egyebek mellett olyan eszközök is vannak, amik a levegő tisztítására szolgálnak, hogy az emberek egy jobb levegőminőségű térben élhessék a mindennapjaikat. A vállalat az IFA 2022 eseményre készülve előrukkolt ezen a termékvonalon egy új modellel, mely különleges formát öltött, és több lehetőséget is biztosít.

A friss eszköz a PuriCare Objet Collection Aero Furniture nevet kapta, szóval igencsak kacifántosan lehet rá hivatkozni, és a cég által korábban leleplezett PuriCare AeroTower mellé kerül majd be a kínálatba. Az újdonság neve arra utal, hogy az LG egy bútordarabként tekint rá, de azt nem igazán mondta el a cég, hogy mégis mekkora, és a kiadott képekből sem derül ki a termék mérete. Ezen a fronton tehát még tartogat meglepetést, de lássuk, mint mond róla a vállalat.

Galéria megnyitása

A cég által kiadott közlemény szerint a röviden csak Aero Furniture-nek nevezett portéka relatíve kicsi, ennek köszönhetően ideális lesz kisebb légterű helyiségekbe. Megfelelő választás lehet az LG iránymutatása szerint egy fürdőszobába, egy tanulásra vagy munkára használt helyre, esetleg kisebb stúdióba. A dél-koreai tervezők egy letisztult és egyszerű formavilágot igyekeztek megalkotni, a termék pedig több színben is elérhető lesz majd. A képek alapján pedig lesz olyan, aminek kör alakú a kicsi tábla teteje, és lesz olyan is, aminek már kicsit nyújtott, de ugyanúgy lekerekített formákkal.

Mivel a levegő tisztítására szolgál a szerkezet, így nem meglepő, hogy olyan a dizjánja, mint egy légszűrőnek. Az LG szerint egy jól mutat, és segít abban, hogy hatékonyabban tudjon üzemelni a termék, szóval célszerű is a forma. 360 fokban gond nélkül tudja majd magába szívni a környezetéből a levegőt, a megtisztítást követően pedig az „asztal” lapja alatt fogja visszajuttatni a szobába. A vállalat egyelőre nem volt túl közlékeny a specifikációt illetően, így az sem világos jelenleg, hogy mekkora kapacitással rendelkezik, hány köbméteres légtérben tudja hatékonyan ellátni a feladatát.

Azt azonban megtudtuk, hogy az LG kialakított a berendezésen egy vezeték nélküli töltési felületet is. Tehát azok az okostelefonok, amik tölthetőek vezeték nélküli módon (minden bizonnyal a Qi szabványt támogatva), azonnal tölteni fognak, amikor a tulajdonos leteszi a mobilját a „bútor” felületére.

Galéria megnyitása

Az okostelefonok mellett természetesen a viselhető kiegészítők táplálása is megoldott lesz majd. De azt sem lehet egyelőre tudni, hogy ez mekkora teljesítménnyel fog menni. A vállalat gyorstöltésről tesz említést, de azt is el kell itt mondani, hogy igazából a vezeték nélküli töltési eljárásokat már 7,5 wattól indulva gyorstöltésnek szokás nevezni. Ebből tehát még túl sok nem derült ki, azért bízunk abban, hogy legalább a 10 wattos szintet hozni fogja.

Piros, sárga és ezüst színekben lesz elérhető az LG Aero Furniture. A vállalat valószínűleg arra számít, hogy főleg a fiatal vásárlókat tudja majd elérni, ezért döntött úgy, hogy élénk színekkel teszi látványosabbá a terméket. Mindenféle berendezés mellé lehet majd ideális opciót találni a színek között.

A berendezés kezelőszervei rejtve vannak, alulra kerültek, így ezek nem csúfítják el az eszköz formatervét, megjelenését. Könnyen lehet majd ki és bekapcsolni az Aero Furniture-t, és állítható lesz annak az intenzitása, hogy milyen teljesítménnyel üzemeljen. Ha esetleg zavaró lenne a hangja, akkor valószínűleg érdemes lesz kicsit lentebb tekerni a tempóját.

Galéria megnyitása

Továbbá az asztalka aljára került hangulatfény is, hogy még látványosabb legyen. Ezt összesen nyolc árnyalatban lehet majd konfigurálni, és valószínűleg különböző effektezésre is be lehet majd állítani. Egy külön jelzőfény fogja mutatni a berendezés állapotát, így a Wi-Fi kapcsolatot és azt, hogy milyen a levegő minősége. A vezeték nélküli kapcsolat révén az ember távolról is tudja majd azt ellenőrizni, hogy milyen adatokat már a szerkezet, és lehet konfigurálni az LG alkalmazásából, innen kezelhető majd a hangulatfénye is.

A légszűrést több fokozatban fogja elvégezni a termék, és még az LG UVnano technológiáját is használja amellett, hogy képes még a szagtalanításra is. A baktériumok 99,99 százalékát tudja megállítani az LG Aero Furniture, de azt most még nem tudjuk, hogy mikor kerül majd forgalomba, és mennyibe fog kerülni, de az IFA-n ki lesz állítva Berlinben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére