Az EDIMAX bemutatja az iCatch-et

 iPhone-ról vagy HTC Magic-ről nézheti az IP kamerákat bármikor, bárhol! Az EDIMAX iCatch egy újonnan fejlesztett, web alapú megfigyelő szoftver. Gondoljon azokra az időkre mikor elhagyja otthonát, irodáját vagy raktárát és bizonytalanság lesz úrrá mikor Őn már nincs ott. Mit tegyen? Fontolja meg az iCatch-t!

Az EDIMAX bemutatja az iCatch-et

iPhone-ról vagy HTC Magic-ről nézheti az IP kamerákat bármikor, bárhol!

Az EDIMAX iCatch egy újonnan fejlesztett, web alapú megfigyelő szoftver. Gondoljon azokra az időkre mikor elhagyja otthonát, irodáját vagy raktárát és bizonytalanság lesz úrrá mikor Őn már nincs ott. Mit tegyen? Fontolja meg az iCatch-t! Ez a könnyű és kényelmes technológiailag biztonságos módja, hogy megfigyelje otthonát, irodáját vagy raktárát bárhol, bármikor.

 

Az iCatch iPhone (Safari)-és HTC Magic (Android) kompatibilis, és a felhasználók nagy előnyére válhat ez az ideális megfigyelő applikáció, mely kielégíti a biztonsági szükségleteket. Egyszerűen csatlakoztassa az Edimax kamerát a hálózati környezetbe; adja meg a kamera nevét, jelszót, IP címet és helyezze a kamerát a kíválasztott helyre. Mostmár készen áll, hogy hozzáférjen a valós idejű kameraképhez bárhonnan, bármikor az Edimax iCatch applikációval, mely a megfelelő mobil készüléken fut.

 

Az Edimax iCatch web alapú megfigyelő szoftver lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa a másodpercenkénti képkockaszámot és támogatja a 4 csatornás megfigyelést. Támogatja az IP kamerák mechanikus Pan/Tilt funkcióit a megfelelő irány gombokra klikkelve. Továbbá támogatja a digitalis nagyítás funkciókat. 

Ez az innovatív applikáció jelenleg támogatja az IC-7000PT (n) V2, mint HOST kamera és megadja a lehetőséget a felhasználóknak, hogy installálják az IC-3010 és IC-1510 kamerákat és beállítsák a kívánt csatornákat valamint az Edimax IC-7000 PT sorozat PT funkcióit. iPhone-ról vagy HTC Magic mobil vezérelheti és megfigyelheti messzebb távolságból a kamerákat.

 

IC-7000PT IP kamera sorozat nagy teljesítményű megfigyelő megoldást nyújt otthoni é skis üzleti használatra. IC-7000PT/PTn V2 élő videóképet szolgáltat interneten keresztül bárhová az egész világon. A kamera tulajdonsága, hogy 1.3 Megapixel-es lencsével rendelkezik és kompatibilis a 802.11n vezeték nélküli szabványokkal, mely a legjobb jó minőségű videók továbbítására és megbizható stabilitásra. Motorizált Pan/Tilt funkciója távolról is vezérelhető látószöge ±355° horizontálisan és ±120° vertikálisan. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára hogy változtassák a kamera látószögét és ellenőrizzék a szoba vagy iroda teljes területét a padlótol a plafonig. (x)

 

Az Edimax-ról

Az Edimax egy hírneves, hálózati és kapcsolati megoldások széles körének globális gyártója. Mivel a kezdet 1986-ban indult a cég  Ázsia vezető hálózati termékek és megoldások gyártójává nőtt. Az Edimax központi irodája Tajvanban, Taipei városában található. 2001 óta szerepel a Tajvani tözsdén. 2009-ben a cég jövedelme hozzávetőlegesen 110 millió amerikai dollar világszerte. Az Edimax teljes termékvonala kielégít minden kommunikációs igényt amit csak a hálózat építés vagy applikációk követelnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward