Az Atari felvásárolta a Cryptic Studios-t

A GameIndustry.biz jelentése szerint az Atari megvásárolta az MMO fejlesztő Cryptic Studios-t.

Az Atari felvásárolta a Cryptic Studios-t

A GameIndustry.biz jelentése szerint az Atari megvásárolta az MMO fejlesztő Cryptic Studios-t. A stúdiónak jelenleg három játéka van fejlesztés alatt, melyeket 2011-ig bezárólag meg is akar jelentetni.

A három közül kettőről már híreket is adtunk korábban: a szuperhősös Champions Online-t jövőre várjuk PC-re és X-box 360-ra, a Star Trek Online-al pedig várhatóan 2010-re végeznek. Ez az első alkalom, hogy hallhattunk egy harmadik játékról is (melyről sajnos semmilyen információ nem szivárgott ki).

A Cryptic fejlesztette a City of Heroes-t is az NCSoft-nak, valamint az ő kezük volt a rossz sorsra jutott Marvel Universe Online-ban is, ami mögött pedig a Microsoft állt.

Ezt követően szerezte meg a licenszeket a Champions szuperhősös RPG-hez, majd aláírt a Take-Two kiadóval, aminek köszönhetően kapott egy csinos kis 2K Games matricát a játékához. Az, hogy erre az üzletre milyen hatással lesz az, hogy az Atari megvette a Cryptic-et még nem tudni, egyelőre várjuk, hogy nyilatkozzanak a felek.

Mint arról már korábban is hírt adtunka cégnek az is megfordult a fejében, hogy PS3-ra is kihozza a fent említett két játékot, de ez még a jövő zenéje.

További információk a készülő játékokkal kapcsolatban a Star Trek Onlineés a Champions Online hivatalos oldalakon található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward