Az AMD ismét felfrissíti a Never Settle Game Bundle kínálatát

A vérfrissítés időszerű, már most nagy nevek tűntek fel a kínálatban, de az újgenerációs Radeonok érkezésével azok is bekerülhetnek majd, amiket jelenleg még hiányolunk.

Az AMD ismét felfrissíti a Never Settle Game Bundle kínálatát

A vállalat utoljára májusban frissítette a Never Settle akciót, így három hónap elteltével ismét időszerűvé vált egy csere. Az AMD meg is tette a szükséges lépéseket, melynek következményeként e hónaptól naprakész kínálat várja a vásárlókat, illetve az akciót kihasználni vágyókat.

A Never Settle játékcsomag egy extra szolgáltatás azok számára, akik új Radeon videokártyára tesznek szert. Ha valaki egy akcióban részt vevő típust vásárol, lehetőséget kap arra, hogy jó néhány nagynevű játék közül övé legyen legalább kettő, de legtöbbször több cím is. Az AMD Never Settle Forever csomag a HD 7000-es sorozatú kártyák mellé jár, és a következő játékok válnak majd elérhetővé általa (hogy pontosan melyik, az az adott kártyától függ): Splinter Cell: Blacklist, Lost Planet 3, Raven’s Cry, Grid 2, Company of Heroes 2.

A régebben kiszivárgott diáknak hála elég valószínű, hogy később frissülni fog még a lista, és jó eséllyel olyan címekkel, mint a Watch Dogs, a Battlefield 4 és a Total War: Rome 2.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward