Atari hírösszefoglaló

2009 őszén jön a Tekken 6, júniusban adja ki a Ghostbusters-t és felkarolták a Demigod kiadását is; Hamarosan jön a The Witcher: Rise of the White Wolf Xbox 360-ra és PS3-ra.

Atari hírösszefoglaló

Atari News: 2009 őszén jön a Tekken 6, júniusban adja ki a Ghostbusters-t és felkarolta a Demigod kiadását is; Hamarosan jön a The Witcher: Rise of the White Wolf Xbox 360-ra és PS3-ra.

[bold]Tekken 6 (PS3, Xbox 360):

[/bold]

Az Atari bejelentette, hogy 2009 őszére várható a népszerű Namco Bandai verekedős játék, a Tekken folytatása (az öreg kontinensen ugyanis ők fogják kiadni).

Így a trailer-ek alapján elég jól néz ki a játék, hozza a Tekken feelinget, új felturbózott grafikával és effektekkel. A Namco természetesen úgy harangozta be a játékot, mint a széria csúcsát: "A Tekken 6 a legnagyobb és legjobb lesz a széria eddigi történetében!".

Nincs mit hozzáfűzni, a játéktermi változat már bizonyított, a videók pedig magukért beszélnek!

                                  

                                  

Ghostbusters (PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS):

A kellemes grafikával megáldott új Szellemirtós kaland végre kapott hivatalos kiadási dátumot, amely 2009 júniusa lesz.

"A Ghostbusters videójáték egy nagyszerű darabja lesz a 2009-es Atari játékok felhozatalának." - nyilatkozta Phil Harrison, amikor az Atarihoz kerültek a játék kiadására vonatkozó jogok múlt hónapban.

Eddig csak csupa jót hallhattunk a játékról: "A videojáték a film eredeti alkotóinak Harold Ramis-nek és Dan Aykroyd-nak tollából származik. A játék 20 év után most először újra egyesíti az eredeti szereplőgárdát."

Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis és Ernie Hudson hozzájárulnak a Ghostbusters sikeréhez hangjukkal, valamint a szereplők is úgy fognak kinézni, mint ők (anno). A sztori a Ghostbusters II történései után 2 évvel játszódik Manhattanben, amit természetesen megint elárasztanak a szellemek és egyéb természetfeletti erők.

Demigod (PC):

Az Atari megerősítette, hogy átvette a jogokat a Gas Powered Games által fejlesztett Demigod akció-RTS kiadására. A játék az eredeti ütemterv szerint 2008 végén jött volna ki, de azt még korábban eltolták 2009 februárjára.

A Gas Powered Games úgy írja le a játékot, mint egy forradalmi csapat orientált akciójátékot, amely 1-10 játékost támogat.

The Witcher: Rise of the White Wolf (Xbox 360, PS3):

Ez az Atari napja, egy Londoni eseményen hivatalosan bejelentette a The Witcher portját PS3-ra és X-box 360-ra. Az átdolgozott változat új nevet is kapott, mint az a címből is kiderül.

A játék sztorija és eseményei természetesen ugyanazok maradnak, viszont ezen túlmenően teljesen átdolgozták, új motion capture technológiákat alkalmaztak, valamint továbbfejlesztették és kiegyensúlyozták a harcrendszert is (valószínűleg hasonlóan a PC-s Enhanced Edition-höz, de biztosak csak jövőre lehetünk benne).

A játék 2009 őszére várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward