Assassin's Creed-sorozat készül a Netflixnél

Egyelőre keveset tudunk róla, de legalább bejelentették.

Assassin's Creed-sorozat készül a Netflixnél

A Netflix bejelentette, hogy sorozat készül az Assassin's Creed alapján. Sőt, valójában a sorozat csak egy része lesz a nagyobb univerzumnak, a Ubisoft ugyanis azt tervezi, hogy a Netflix égisze alatt más tartalmak is érkeznek majd az Assassin's Creedhez kapcsolódóan, így például animék és animációs sorozatok is.

Elsőként azonban az ígéretek szerint egy eposzi, műfaji határokat lebontó élőszereplős sorozat érkezik majd, ahol az executice produceri teendőket Jason Altman és Danielle Kreinik látja majd el a Ubisoft Film & Television részlegétől, és egyelőre még keresik a megfelelő showrunnert a projekt élére.

"Nagyon örülünk, hogy partneri kapcsolatra léphetünk a Ubisofttal, és életre kelthetjük ezt a gazdag, többrétegű történetet. Az Assassin's Creed nem csak a csodás történelmi világairól ismert, hanem arról is, hogy minden régióban rendkívül népszerű, így nem csoda, hogy a világ egyik legkelendőbb játéksorozata. Eltökéltek vagyunk, hogy aprólékosan alakítsuk ki a sorozatot a játék alapján, amibe a rajongók is mélyen el tudnak majd merülni" - nyilatkozta az ügylet kapcsán Peter Friedlander, a Netflix saját fejlesztésű sorozataiért felelős alelnök.

2007-es megjelenése óta az Assassin's Creed-sorozatból több mint 155 millió példány adtak el, így nem csoda, hogy a Netflix nagyon lelkes azzal kapcsolatban, hogy náluk készülhet majd a sorozat.

Már csak abban kell reménykednünk, hogy jó is lesz. Talán sokan (szándékosan) próbálták elfelejteni, hogy 2017-ben már készült egy élőszereplős film az Assassin's Creed-franchise alapján, Justin Kurzel rendezésében és Michael Fassbender főszereplésével, ami messze nem sikerült olyan jól, mint kellett volna. A Ubisoft már akkor jelezte, hogy a továbbiakban inkább a sorozatos formátumban gondolkodik.

A Ubisoft filmes és televíziós részlege egyébként számos különböző projektet tervez vagy készít aktívan, például: Tom Clancy’s The Division (Netflix), Rabbids (Lionsgate), Just Dance (Screen Gems), Beyond Good & Evil (Netflix), úgyhogy a következő években számíthatunk arra, hogy el leszünk látva különböző csatornákon a kiadó tartalmaival.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap