Aranyba borult a BlackBerry Q10

A Vertu kivonulása után megszaporodhatnak az alternatív próbálkozók, az egyik ilyen már biztos, hogy a Goldgenie lesz.

Aranyba borult a BlackBerry Q10

Úgy szokták mondani, hogy egy termék bearanyozódik a fejlesztések befejeztével, mikor már csak az utolsó hangolásokat és a teszteléseket végzik. Ám van úgy, hogy valamire ezt a jelzőt ismét rá lehet akasztani. Ilyen a hírünk főszereplője is, mely már néhány hete megvásárolható kereskedelmi forgalomban, és ezúttal egészen más értelemben (szó szerint) aranyozódott be.

A BlackBerry legújabb okostelefonjának néhány példányára a Goldgenie nyomta rá örökre a bélyegét. Ez a vállalat már megalapozta a hírnevét a szakmában, hiszen nem először nyúlnak hozzá egy BlackBerryhez, de az Apple iPhone-nal is volt már dolguk korábban. Ennek fényében valószínűleg nem lesz gond az átalakítás minőségét illetően, az anyaghasználat kérdése pedig magától értetődő.

Az aranyozás annak ellenére, hogy kicsit szélsőségesen hangzik, egészen kellemes eredményhez vezetett. A 24 karátos aranyat gondosan helyezték el, jutott belőle a keretekre és a 4 soros billentyűzetet felszeletelő "díszlécekre" is, de minden másnak csak egy különleges, barnás árnyalatot adtak a tervezők. Sőt mi több, még választékunk is van, ugyanis a hagyományos arany mellett a kissé vöröses árnyalatú rózsaarannyal is hazavihetjük a telefont, ha nekünk az jobban tetszik. A BlackBerry Q10 régi csomagolását is eltüntették, így a mezei papírdoboz helyett egy üvegezett fa dobozban kapjuk kézhez az új társunkat.

A 3,14 hüvelykes érintőkijelzővel felvértezett LTE mobil hálózati modemes okostelefon ára az extravagáns körítésekkel 2500 dollárra kúszott fel – nem is vészesen több az eredetileg is 800 dolláros árcédulát tekintve. Persze ez nem azt jelenti, hogy megérné, de minden bizonnyal szép számmal akadnak majd rá vevők. A Goldgenie pedig kiérdemelten pihenhet meg, és készülhetnek a legújabb "aranyozásra", aminek talán a BlackBerry Z10 esik áldozatul.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward