Áprilisban jön a State of Decay: Year-One Survival Edition

Az Undead Labs sikeres zombis-túlélős-építkezős-menedzselős játéka felújítva tér vissza áprilisban.

Áprilisban jön a State of Decay: Year-One Survival Edition

A State of Decay egy nagyon jó játék volt, legalábbis a megjelenéskor szerettük. Ha kíváncsi vagy miért, akkor olvasd el a teszünket, de ha annyira azért nem vagy kíváncsi, akkor gyors összefoglaló következik. Egy perzisztens, nyitott világú zombis játékról van szó, ami egyesíti a túlélő-horrorok, a szerepjátékok és a bázisépítős játékok legjobb elemeit, és az egészet nyakon önti egy rakás zombival. Kell ennél jobb? Ráadásul még valami üzenete is volt az egésznek.

A fejlesztő Undead Labs azonban az eredeti verzióra nem tudott mindent megvalósítani, amit szeretett volna - leginkább apró csiszolások hiányoztak, hogy a végtermék közelebb kerülhessen a tökéleteshez. Így most érkezik a Year-One Survival Edition, ami egyrészt 1080p-ben prezentálja nekünk a grafikát, jobb bevilágítással és több részlettel, másrészt pedig megnövelt látótávolsággal. Ezen kívül az emberek és a zombik is teljesen új animációkat kapnak, így a mozgások finomabbak, folyamatosabbak lesznek. Szintén fontos, hogy a fejlesztők alaposan felülvizsgálták a kezelőfelületet is, így az ígéretek szerint kényelmesebb lesz a tárgyak kezelése, a fegyverek aktiválása és a gyors döntések meghozása, amikor éppen a nyakunkba ugrik egy hordányi zombi. Bekerül továbbá alapfegyvernek egy kés, így amikor a többi közelharci fegyverünk eltörik, akkor nem kényszerülünk arra, hogy a halálba rugdossuk az élőhalottakat.

A Year-One Survival Edition ezen kívül tartalmazza a két megjelent DLC-t is. Ezekből a Breakdown egyfajta nyitottabb játékmenetet eredményez, ahol tulajdonképpen az egyetlen feladatod, hogy minél tovább életben maradj. Ezzel szemben a Lifeline egy kötöttebben felépített, történetre koncentráló mód, ami ráadásul nem is az alapjáték helyszínéül szolgáló Trumbull Valleyben, hanem Danforth-ban játszódik. Ráadásul két a DLC karakterei most már vegyesen játszhatóak lesznek mindkét módban.

A State of Decay: Year-One Survival Edition április 28-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, 29,99 dolláros áron. Akinek megvan az Xbox 360-as változat, az ebből még 33% kedvezményt kap, meg egy exkluzív új karaktert, a kardforgató indián-keményarc Gurubanit.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward