AMD-re optimalizálják a Battlefield 4-et

A DICE első körben az AMD hardvereire optimalizálja majd a Battlefield 4-et. A next-gen konzolok első hatása?

AMD-re optimalizálják a Battlefield 4-et

Ma reggel az Electronic Arts elárulta az IGN újságírójának, hogy a kiadó egy új megállapodás szerint első körben kifejezetten AMD processzorokra, GPU-kra és APU-kra optimalizálja majd a Battlefield 4-et. Az AMD képviselője ugyanakkor egy nyilatkozatban gyorsan elmondta, az AMD Gaming Evolved programja nem lehetetleníti el a konkurens cégeket abban, hogy ők is optimalizáljanak az adott játékra annak megjelenése előtt.

"A DICE kifejezetten a Battlefield 4-re kötött partnerségi megállapodást az AMD-vel, hogy megmutassák a PC-s játék erejét, és megfelelően optimalizálják a játékod az AMD hardverére." - mondta az Electronic Arts, és ők is hozzátették, ez nem akadályozza meg a DICE-t abban, hogy másokkal is együttműködjön. Továbbá nem győzték hangsúlyozni, hogy ez az egész történet egyelőre a Battlefield 4-re vonatkozik, és nem a Frostbite motorra alapvetően.

Az AMD természetesen örül, és a cég szerint logikus a döntés: "Logikusnak tűnik, hogy a játékfejlesztők az AMD hardverei koncentráljanak, hiszen AMD hardverek biztosítják a következő konzolgeneráció alapjait is."

Ezek alapján már korábban is sejthető volt, hogy az új konzolok megjelenésével az AMD alapokra építkező PC-k tulajdonosai örülhetnek majd, ezzel kapcsolatban most hallhattunk először hivatalos nyilatkozatokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward