AMD Never Settle Forever: a vásárlók választhatnak játékokat

Az AMD frissítette Never Settle promócióját, amelynek keretén belül mostantól a vásárlók válogathatják ki a nekik tetsző játékokat.

AMD Never Settle Forever: a vásárlók választhatnak játékokat

A korábbi információk alapján már régóta lehetett tudni, hogy az AMD Never Settle promóciója hamarosan átalakul, ám a hivatalos bejelentésre még csak most került sor. A Never Settle Forever névre keresztelt promóció szakít a korábbi gyakorlatokkal: a vásárlók mostantól adott listákból választhatják ki a számukra szimpatikus játéko(ka)t, amely(ek)nek teljes verziós kiadását meg is kaphatják.

A teljes kínálat
A teljes Gaming Evolved kínálat

Persze a dolog nem ilyen egyszerű, hisz van néhány csavar a történetben. Az első az, hogy a Radeon HD 7700-as, Radeon HD 7800-as és Radeon HD 7900-as sorozatú játékok mellé egy kuponkártyát mellékel a gyártó, az azon található kóddal pedig regisztrálni kell a Radeon Rewards nevű weboldalra. Itt lehet kiválasztani az adott termékcsaládhoz tartozó listából azokat a játékokat, amelyekre szükség van, majd egyúttal a letöltésükre jogosító kódot is itt lehet beszerezni.

Radeon Rewards Bronze
Radeon Rewards Bronze - 6 játékból 1 választható

Az egyes videokártya sorozatok tagjaira más és más feltételek vonatkoznak. A Radeon HD 7700-as videokártyák mellé "Radeon Rewards Bronze" kupon kerül, amely hat játék közül egy kiválasztására jogosít.

Radeon Rewards Silver
Radeon Rewards Silver - 8 játékból 2 választható

A Radeon HD 7800-as sorozat tagjaihoz már "Radeon Rewards Silver" kupon jár, ami egy nyolcas listáról két játék kiválasztását engedélyezi. A Radeon HD 7900-as sorozat tagjaihoz "Radeon Rewards Gold" kupont kapnak a vásárlók, így itt már kilenc cím közül hármat lehet kiválasztani. A Radeon HD 7990 esetében speciális helyzet állt elő, ugyanis ez a termék nem került bele a Never Settle Forever promócióba, így rá a korábbi feltételek vonatkoznak. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a Radeon HD 7990 mellé továbbra is nyolc teljes verziós játék jár (Far Cry 3, Far Cry 3: Blood Dragon, Crysis 3 Hunter Edition, Bioshock: Infinite, Tomb Raider (2013), Hitman Absolution, Sleeping Dogs és Deus Ex: Human Revolution).

Radeon Rewards Gold
Radeon Rewards Gold - 9 játékból 3 választható

A döntést persze nem kell azonnal meghozni, hiszen a kupon érvényessége az év végéig, egészen pontosan december 31-ig tart. Az AMD a listákat folyamatosan frissíti majd, így a későbbiekben megjelenő új játékok közül egyik-másik feltűnhet a listán, egyszóval akár kivárásra is lehet játszani - például arra is, hogy a Battlefield 4 bekerüljön a repertoárba.

A feltételek, amiket ismertettünk
A feltételek, amiket ismertettünk

Azt persze fontos hozzátenni, hogy a játékok kiválasztásának minden esetben egyszerre kell lezajlania - ez az információ az ezüst és az arany kuponok felhasználói számára lehet fontos, hiszen ők kettő, illetve három játékot választhatnak ki maguknak.

A Never Settle Forever promóció hamarosan elindul, így remélhetőleg idehaza is kiaknázhatják majd a vásárlók a benne rejlő lehetőségeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward