Alakul a Wasteland 3

Még mindig a jövő évre tervezik a megjelenést.

Alakul a Wasteland 3

Az összetett, ambiciózus poszt-apokaliptikus szerepjátéknak számító Wasteland 2 egész jól tartotta a megjelenési dátumot. Az 1988-as Wasteland inXile-féle folytatását a Kickstarter segítségével finanszírozták, és csak egyszer csúszott meg, akkor is csupán néhány hetet és csak azért, hogy a kampány támogatói részére elkészüljenek a dobozos verziók.

A Wasteland 3 még több pénzt kalapozott össze, de már a Figen, és még több szem követi figyelemmel, hogyan alakul a munka. Ha hihetünk a legfrissebb fejlesztői híradásnak, akkor egész jól állnak: a játék első, vázlatos verziója a következő hónapban elkészül.

George Ziets vezető dizájner szerint május végén már az elejétől a végéig át tudnak futni a játékon. Még mindig dolgoznak a főszereplőkön, és ez az első „végigjátszás” biztosan tele lesz hibákkal, de kiindulási pontnak nem rossz, hiszen a stabil változat összerakása kritikus lépés a fejlesztés során. Néhány zóna már alfa állapotban van, kezdetleges párbeszédekkel, harcokkal, küldetésekkel rendelkeznek.

A teljes blogbejegyzésben az összes fontos elemről, így a játékmenetről, a zenéről és egyebekről is szó esik, illetve megerősítik, hogy még mindig zöld lámpás a jövő évi megjelenés. A jelek szerint eddig főleg arra koncentráltak, hogy stabil állapotba hozzák a harcot és a felfedezést, míg a művészeti csapat az egyes frakciók egyedi vonásainak megalkotására fordította a figyelmet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward