Aktív zajszűrős fülhallgatóval állt elő az Oppo

Az Oppo egy olyan vezeték nélküli fülhallgatót késztett, ami sokak igényét elégítheti ki.

Aktív zajszűrős fülhallgatóval állt elő az Oppo

Az Enco Q1 néven érkező Oppo fülhallgató ideális választás lehet azokhoz a felsőkategóriás okostelefonokhoz, amelyek már nem rendelkeznek közvetlen vezetékes csatlakozási lehetőséggel, tehát lemaradt róluk a 3,5 milliméteres Jack aljzat. A kiegészítő nagy szabadságot biztosítva képes többféle felhasználási mód mellett helytállni.

A vezeték nélküli fülhallgatók napjainkban már sokféle recept alapján készülhetnek, az Oppo megoldása egy nyakszirten ülő pántban végződik, és a viselője hallójáratába illeszkedik. Az ilyen modelleket általában a sportoláshoz szokták használni az emberek, mert jó tartást nyújtanak, és az üzemidejük is elfogadható. A fülbe illeszkedő rész úgy lett kialakítva, hogy a szilikon harangoknak és a háznak a formája is extra tartásról gondoskodik. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a hangzásvilágot miként hangolta az Oppo, de valószínűleg a populáris igényekhez igazodhat meleg hangképpel. A nyakra illeszkedő rész kellemes tapintású lesz, egyetlen anyagból kialakítva, hogy a bőrrel érintkezve ne legyen zavaró, a kábele pedig egészen lágyesésű, szilikonos, a könnyed mozgásért és a tartósságért.

Galéria megnyitása

Érdekessége az Enco Q1-nek, hogy az Oppo számára ez az első olyan vezeték nélküli fülhallgató, ami zajszűrési funkcióval is szolgál, és ezt kapásból eléggé meggyőzően kivitelezte a vállalat. Nem kevesebb mint négy mikrofon lett elhelyezve az eszköz több pontján, melyeket kétféle módon is lehet használni a zenehallgatás során. A szerkezet a mikrofonok révén képes kiszűrni a felhasználót körülvevő zajforrásokat, tehát az egyébként is zárt hangrendszerből még a legapróbb beszűrődő zavaró tényezőket is el tudja tüntetni. Ha kell, akkor viszont megoldja, hogy mindent bele lehessen hallani, így kényelmesen és biztonságosan lehet vele mozogni a forgalmas utcán is, és a kikapcsolás nélkül lehet beszélgetni az emberekkel. A hibrid aktív zajszűréssel minden körülmények között a legideálisabban lehet használni a terméket, és persze telefonáláskor is igénybe vehető.

Galéria megnyitása

A mobilokkal Bluetooth 5 modulon keresztül fog kommunikálni a fülhallgató, és ennek köszönhetően meglehetősen nagy hatótávolság lesz elérhető, ami hozzájárulhat a kényelmesebb használathoz, jobb élményhez. A felhasználó egy lakáson belül például szabadabban mozoghat majd anélkül, hogy a zenefolyam megszakadásától kellene tartania. Fontos az is, hogy a tervezők gondoltak a cseppálló dizájnra. Az Enco Q1 IPx4 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár esőben is lehet biztonsággal használni, és a sportolóknak sem kell az izzadtságtól óvnia a terméket. Viszont úszáshoz már nem szabad felvenni, és az erősebb vízsugarakat is kerülni kell.

Az egy kicsit sajnálatos, hogy a készülék pántrésze a kábel tárolására nem alkalmas, de az Oppo arra is gondolt, hogy használaton kívül ne legyen túlzottan kellemetlen a fülhallgató hordása, ezért mágneseket rejtett a fülekbe illeszkedő részekbe. Ezeknek köszönhetően össze lehet „tapasztani” a jobb és a bal oldalakat, hogy a kábelek ne kószáljanak el minden irányba. A fülhallgató több színben lesz megvásárolható, készül belőle egyszerű fekete, fehér, valamint narancssárga is, amit valószínűleg elsősorban a fiatalok fognak előnyben részesíteni. Az üzemidő pedig egy feltöltéssel 8-12 óra körül alakulhat igénybevételtől függően.

Galéria megnyitása

Az Oppo Enco Q1 megjelenésével kapcsolatosan most még konkrét információkkal nem rendelkezünk. A vállalat a hamarosan bemutatkozó Oppo Reno 2 okostelefonnal együtt fogja rajthoz állítani az újdonságot, és akkor derülhet ki az is, hogy milyen összeget kell majd érte leszurkolni, és hol fog először hozzáférhetővé válni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap