Akciódúsabb lesz az új Mirror's Edge

Akciódúsabb lesz az új Mirror's Edge

Az új Mirror's Edge az EA szerint merőben különböző élményt fog kínálni, mint az eredeti, még a címe sem ME 2 lesz, ugyanis egyfajta újraindításként tekintenek rá. A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő DICE által fejlesztett nyitott világú akció-kalandjáték Faith életének az első rész előtt játszódó történéseit meséli el.

Az EA Games Label főnöke, Patrick Söderlund nem ment bele a játékmenet részleteibe, de a következőket mondta a változásokról: "Nyilvánvalóan lesz pár dolog, ami a régi marad, ahogy az az előzetesben is látható. Nem tesszük tönkre azt, amiben a darab jó volt, de általánosságban véve lesznek olyan változások, amelyek szerintem jobbá teszik a játékot."

Az előzetes egy sokkal akcióorientáltabb Mirror's Edge-et mutat, mint amit eddig ismertünk, és ez aggodalomra adhat okot. Az eredetiben a menekülésen, nem pedig a harcon volt a hangsúly. Söderlund megígérte, hogy nem fognak a Mirror's Edge-ből shootert csinálni, de megerősítette, hogy Faith sokkal erősebb karakter lesz, mint amilyen az eredetiben volt.

"Az első játék főleg a menekülésről szólt, és bár jó, ha vannak ilyen részek is a játékban, azt is szeretnéd, ha Faith... erős karakter, és azt szeretnéd, hogy a kezébe vegye a dolgokat. Ebből egy kicsivel többet láthatsz majd a játékban."

(Én csak azt szeretném, ha nem mondanák meg, mit szeretnék, és szerintem ezzel még sokan így vannak). Söderlund így folytatta:

"Még egyszer elmondom, nem változtatjuk shooterré a játékot, ellenkezőleg. De Faith tovább fog fejlődni a történetben. Ha majd többet mutatunk belőle, az emberek valóban izgatottak lesznek. Én személy szerint extrém módon izgatott vagyok."

Söderlund elmondta, hogy a DICE-nál már régóta dolgoztak a koncepción, és csak a megfelelő ötletre vártak. "Annyira izgatott vagyok, mert ez az ötlet annyira más, és annyira látványos, hogy csak az olyan gépeken fog működni, mint az Xbox One, a PS4 és a PC."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward