Akcióban a For Honor, szeptemberben jön az alfa

Ezen kívül kiderült az is, hogy ki fejleszti a PC-s verziót, valamint az, hogy készíthetünk fekete női vikingeket is.

Akcióban a For Honor, szeptemberben jön az alfa

A Ubisoft ma bejelentette a GamesComon, hogy a For Honor alfatesztje szeptember 15-től 18-ig tart majd, és elérhető lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on is. Maga a tesztelés zárt, a hivatalos weboldalon kell regisztrálnunk, hogy megadjuk magunknak az esélyt a bekerülésre.

Kiderült, hogy a PC-s verziót a német Blue Byte készíti, akik az Anno- és a The Settlers-sorozat által komoly PC-s múltra tekintenek vissza, de az utóbbi időben a Ubisoft több játékának portolásába is besegítettek, így például a Rainbow Six Siege PC-s változatába is. Az ígéretek szerint egy jól optimalizált anyagot kapunk, sok beállítási lehetőséggel, 4K-s felbontással, több monitor támogatásával, és persze egérre-billentyűre szabott irányítással.

Végül pedig beszéljünk az alábbi videóról, ami a három karakterosztályról, a Vikingről, a Szamurájról és a Lovagról szól. Rálátást kapunk a képességeikre és megtudhatjuk, hogy a három osztályon belül összesen 12 különböző választási lehetőségünk lesz attól függően, hogy milyen stílusban szeretnénk játszani. Ezzel együtt a Ubisoft Montreal elmondta, hogy a választott karakterosztály nem feltétlenül köti majd meg a kezeinket a játékmenet tekintetében.

Érdekes, hogy Jason Vandenberghe, a játék direktora megerősítette, a 12 választható harcos között egyenlően oszlanak meg a nemek - tehát nem csak férfi karakterek közül választhatunk. De ez még nem minden: azt szeretnék, ha a harcosaink minél inkább testre szabhatóak lennének, így a bőrszínüket is megválaszthatjuk: "Szeretnél egy fekete vikinget készíteni? Semmi akadálya! Az leszel, ami szeretnél, számunkra ez nagyon fontos ebben a játékban" - mondta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward