Age of Wulin - A Kung-Fu MMO

A gPotato legújabb ingyenesen játszható MMO játéka az ősi Kínában játszódik.

Age of Wulin - A Kung-Fu MMO

"Wulin-nak hívjuk a harcművész kalandozókat és hősöket. Ők a Kung-Fu mesterei, legtöbben a Xia tanításait követik, mely a kötelesség, becsület, igazságosság, bátorság és könyörületesség eszmerendszerét követi."

A gPotato legújabb ingyenesen játszható MMO játéka az ősi Kínában játszódik. A játékosok 8 féle Kung-Fu iskola közül választhatnak és vihetik azt mesterfokra. Nincs szintlépkedés, a fejlődésünket az határozza meg, hogy milyen képességeket használunk. A játék nem mondható földhözragadtnak, lehetőségünk van megtanulni vízen járni vagy a levegőben siklani, de ez abszolút illik a környezetbe, hiszen az ősi Kína tele van misztikummal.

Részt vehetünk benne bajnokságokon, lerohanhatjuk a többi iskolát, hogy megszerezzük titkaikat vagy ha inkább PVE tartalmakra vágyunk, ellátogathatunk a 20 instance egyikébe, miután végigpörgettük a több mint 20,000 (!!) küldetést. Továbbá ígérnek még kiterjedt craft rendszert, vehetünk saját házat, megházasodhatunk... Amennyiben felkeltette az érdeklődésetek a játék, irány a hivatalos honlap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward