Aerocool VS-9: új számítógépház játékosoknak

A tajvani székhellyel rendelkező Aerocool egy új számítógépházat mutatott be, amely a VS-9-es típusjelzést viseli. A közepes méretű toronyház (mid-tower) a játékos társadalom tagjait célozza meg és ráadásul egyáltalán nem lesz drága.

Aerocool VS-9: új számítógépház játékosoknak

A tajvani székhellyel rendelkező Aerocool egy új számítógépházat mutatott be, amely a VS-9-es típusjelzést viseli. A közepes méretű toronyház (mid-tower) a játékos társadalom tagjait célozza meg és ehhez képest nem lesz drága.

A ház szerkezete 0,6 mm vastag japán SECC acélból készült, maga a termék pedig 430 x 190 x 493 mm-es mérettel büszkélkedik. 5,25 hüvelykes bővítőhelyből összesen 9 darab áll rendelkezésre, de ezek egy részét elfoglalja az 5 darab 3,5 hüvelykes bővítőhelyet és az egy darab 2,5 hüvelykes bővítőhelyet kínáló merevlemez keret. PCI bővítőhelyből összesen hetet találunk a ház hátulján, ezek maximum 295 mm hosszú kártyák fogadására képesek. A ház egyetlen egy hűtőventilátorral érkezik, amely 120 mm-es átmérővel büszkélkedik és a ház hátulján helyezkedik el. Rajta kívül további hat darab légkeverő elhelyezésére nyílik lehetőség: a ház elején 3 darab 120 mm-es, a ház oldalán 2 darab 140 mm-es, míg a ház alján egy darab 120 mm-es ventilátor számára van kialakított hely. A ház alján, tetején, oldalán és elején kialakított szellőző nyílásoknak köszönhetően a termék rendkívül jól szellőzik, főleg, ha az egyetlen egy gyári ventilátoron kívül beszerelünk egy-egy légkeverőt a ház elejére és oldalára is.

A termék folyadékhűtő rendszer beszerelését is támogatja: a hát hátulján két furat áll rendelkezésre, amelyen keresztül kivezethetjük a külső hőleadó radiátor számára szükséges csöveket. A tápegység ebben az esetben is a ház hátulján, alul kapott helyet, az egyes alkatrészek beszerelése pedig szerszámmentes módon történik. A ház előlapján két USB 2.0-s port, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet helyezkedik el.

Az Aerocool Vs-9-es modellje 42,5 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward