AeroCool Dream Box: építs egyedi számítógépházat!

Az új építőkészlet számos érdekes lehetőséget tartogat, de ha igazán ütős számítógépházat akarunk építeni, akkor extra készügyességre is szükség lehet.

AeroCool Dream Box: építs egyedi számítógépházat!

A különböző építőkészletek mindig is népszerűek voltak, gondoljunk csak a LEGO termékeire, amelyekkel nem csak a gyerekek, de a felnőttek is szeretnek játszani. Most az AeroCool is előrukkolt egy építőkészlettel, amelynek segítségével elsősorban egyedi, figyelemfelkeltő számítógépházak építhetőek – a praktikusság ebben az esetben nem tartozik a főbb szempontok közé.

A Dream Box alapcsomagban összesen 188 darab építőelem lapul, ezek között kisebb-nagyobb alumínium „oszlopok”, különböző összekötő elemek, valamint különböző méretű fémlapok találhatóak, de a sorból a tápegység tartókerete, illetve az előlapi panel sem hiányzik. Az elemekből – fantáziánk kamatoztatásával – meglehetősen érdekes konfigurációk építhetőek, viszont fedőpaneleket nem kapunk, így csak a ház váza készíthető el. Az alumínium oszlopelemek egyébként vájatokat is tartalmaznak, így akár saját készítésű oldallapok beszerelésére is van mód, igaz, ezek beszerzése és méretre vágása a lelkes építő feladata. Hogy miként kell összeszerelni az építőkészlet elemeit? Ide kattinva kiderül.

A Dream Box építőkészlet tesztpadok vagy kisebb tesztasztalok készítésére is bevethető, de ruhafogas vagy éppen pohártartó is készülhet belőle, azaz meglehetősen sokoldalú. Ennek a sokoldalúságnak sajnos ára van, ugyanis az építőkészletért 150 dollárt kérnek el, így átlagfelhasználói szemmel nézve meglehetősen borsos arú termékről van szó – a termék a „csontváz” jellegű számítógépházak között is a drágább szintet képviseli. Persze az építőkészletnek így is lehet létjogosultsága, ugyanis jól jöhet mindazok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének különböző konfigurációkat építeni, amelyek különböző projektekhez kellenek – például kiállításra, modding vesenyre –, majd a projekt végén szétszedhetik, és egy újabb ötletükhöz újra felhasználhatják az építőelemeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward