A Xigmatek bemutatta Vector sorozatú friss tápegységeit

Nem csak a belső tulajdonságok, hanem a külsőségek is kiemelt szerepet kaptak a széria megalkotásánál.

A Xigmatek bemutatta Vector sorozatú friss tápegységeit

A minőségi hűtéseiről is ismert Xigmatek bemutatta új tápegység sorozatát, mely három termékvonalra osztva kínál eltérő képességű és teljesítményű, de minden esetben minőségi eszközöket A Vector S 80Plus Silver, a Vector G 80Plus Gold, míg a Vector P 80Plus Platinum tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz a Vector azonosító mögött szereplő betű már önmagában is megmutatja, milyen hatékonyságra számíthatunk az adott terméktől.

Az alacsony működési hőmérsékletre, a halk üzemre és a stabil teljesítmény leadásra optimalizált megoldások teljesítik az Intel ATX 12V 2.3 és SSI EPS 12V 2.92 szabványok követelményeit, felépítést tekintve pedig fél-moduláris dizájnon alapulnak.

A nyomtatott áramkör kiváló minőségű japán kondenzátorokat tartalmaz, a hűtésért a bordákon kívül egy 135 mm-es ventilátor felel, az MTBF (Mean Time Between Failures - a meghibásodások között átlagosan eltelt idő) 120 000 óra. A PSU-k természetesen aktív PFC-vel érkeznek ( 0,99 PF ráta) és több 12 voltos ágat is kínálnak (a Vector S egységek és a 850 wattos Vector G modell speciel négyet).

A Vector G tápegységek 650 watt, 750 watt és 850 watt teljesítményű változatokban érkeznek, míg a Vector P vonal egyelőre egy 600 és egy 700 wattos példányt számlál. A Vector S sorozat kínálata a legbővebb, ugyanis a 650 és a 750 wattos modellen kívül két nagyágyú is debütál majd 850, illetve 1050 wattos leadható összteljesítménnyel. Sajnos a várható vételárakról egyelőre nem szól a fáma, mint ahogy azt sem tudjuk, hazánkban mikor tehetjük rá a mancsunkat egy Xigmatek Vector termékre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward