A Ubisoft továbbra is hisz a PS Vitában és a Wii U-ban

A Ubisoft főnöke szerint még szép jövő várhat a platformokra.

A Ubisoft továbbra is hisz a PS Vitában és a Wii U-ban

A Sony-féle PS Vita és a Nintendo Wii U-ja sem hozta a várt eladásokat a múlt évben, de a Ubisoft hisz benne, hogy mindkét konzollal érdemes foglalkozni. Az IGN-nek adott interjújában a Ubisoft igazgatója, Alain Corre örömmel reagált a Sony Gamescomon megtett PS Vita árcsökkenésről szóló bejelentésére.

"Kellemes meglepetésként ért minket a Sony legújabb lépése a Vitával kapcsolatban. Az árcsökkentés, és az, hogy sokat fektetnek az új játékokba, és hogy második képernyőként lehet használni a kézikonzolt a PS4-hez mind-mind sok előnyhöz juttatja majd a Vitát a jövőben."

"Ügyelni fogunk arra, hogy minden PS4-es játékunk működjön Vitán is, hogy a globális PS4 élmény még jobb lehessen."

A Nintendo egyelőre nem tett hasonló lépéseket, és a jelenlegi haszonkulccsal nem is valószínű, hogy fog, de Corre bízik benne, hogy a platform összeszedi magát a több millió rajongónak köszönhetőek, akik odavannak a sorozataikért, szerinte ezután már csak a Nintendón múlik, hogy gépük annyi vevőhöz juthasson el, ahányhoz csak lehetséges.

"Mindannyian úgy gondoljuk, hogy képesek lesznek több konzolt eladni a jövőben. A világ legjobb címei közül néhány az övék, és az ő rajongóiknak sok szép emléke van. Ha már játszottál a Smash Bros. című játékkal, akkor a következőt sem akarod majd kihagyni. Úgyhogy ezeknek a címeknek biztos a jövője. Az már csak rajtuk áll, hogy fejlesszék a kommunikációt, hogy még több emberhez eljuthasson a gép."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward