A Telltale új sorozata: The Wolf Among Us

A Telltale új sorozata: The Wolf Among Us

A nagysikerű The Walking Dead fejlesztője, a Telltale Games következő, szintén epizódonként megjelenő játéksorozata a The Wolf Among Us lesz, amely a DC Comics népszerű Fables szériáján alapul, amelyben különböző mesehősöket egy gonosz erő kiragad eredeti környezetükből, és ők kénytelenek New Yorkban élni titkos életüket. A The Wolf Among Us története a képregényeké előtt fog játszódni, a főhős Bingby Wolf (Big Bad Wolf, azaz a gonosz farkas) lesz, akinek feladata, hogy olyan híres figurák biztonságáról gondoskodjon, mint a Három Kismalac, vagy Mr. Toad. A darab jó választás a Telltale részéről, mert akárcsak korábbi műveik, a Fables széria képregényei is karakterorientált sztorikat tartalmaznak.

Ahogy a The Walking Deadben, itt is döntéseink nyomán dől el a karakterek sorsa. Játszhatunk jófiút, aki mindenkit megpróbál boldoggá tenni, de szabadon engedhetjük a bennünk rejtőző fenevadat is akkor a Három Kismalacból bizony hurka, kolbász és szalonna lesz.

A letölthető sorozat, amelyen egy ideje már dolgoznak a Telltale-esek idén nyáron fog megjelenni PC-re, Macre, Playstation 3-ra és Xbox 360. Idén ősszel egyébként új Walking Dead szériára is számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward