A Steel Series felvásárolja a Nahimic tulajdonosát

A dán SteelSeries vezetősége szemet vetett a minőségi audió szoftvereiről és technológiáiról híres A-Volute-ra, amely a Nahimic márka tulajdonosa.

A Steel Series felvásárolja a Nahimic tulajdonosát

A minőségi gamer perifériáiról ismertté vált SteelSeries egy fontos felvásárlást hajtott végre a napokban, amelynek köszönhetően egy neves márkával bővült a repertoárja: a célpont a Nahimic, illetve annak tulajdonosa, az A-Volute. Utóbbi egy viszonylag kicsi startup, amelynek a közeljövőben nagyon fontos szerepet szánnak abban, hogy tökéletesítse a SteelSeries kínálatában található gamer headseteket, valamint kamatoztassa az elmúlt évek során felhalmozott tudást a további fejlesztések alkalmával.

Maga a Nahimic egyébként 2004-ben alapult, amikor két szakember, Tuyen Pham és Ambroise Recht úgy gondolták, a stagnáló audió szektort ideje lenne felrázni némi innovációval, a gondolatot pedig tett követte, így mára a hadiipartól a virtuális valóságon át a gamereknek szánt audió megoldásokig több területen is képviselteti magát márka.

Galéria megnyitása
A Nahimic alkalmazása

A SteelSeries érdeklődését az A-Volute csapatának szakértelme kelthette fel: a vállalatnál több mint 20 jól képzett szakember dolgozik, akik az audio-, a DSP-, a driver- és a szoftverfejlesztés területén kiemelkedő tudással rendelkeznek, ezt a tudást pedig kamatoztathatnák a Steel Series Engine szoftver továbbfejlesztéséhez, illetve egyéb feladatokhoz is. Az A-Volute mérnökei Franciaországban, Tajvanon, illetve Szingapúrban dolgoznak, a vállalat megrendelői között pedig több notebookgyártó is helyet foglal, valamint egyes alaplapok mellé is járnak a Nahimic szoftverei. A dán SteelSeries az audió élmény emelését várja az új szerzeménytől, aminek alighanem örülni fognak a gamerek.

Arról sajnos nem esett szó, hogy az A-Volute felvásárlása során pontosan mekkora összeg cserél gazdát, de ez nem is túl meglepő, mert az A-Volute egy privát vállalat, a felek pedig úgy döntöttek, nem tárják a nyilvánosság elé a tranzakció anyagiakkal kapcsolatos részleteit. Az viszont nem titok, hogy mindkét cégvezető bizakodóan tekint a jövőbeni együttműködés felé – reméljük, hamarosan beszámolhatunk a közös munka első gyümölcséről is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap