A Sony az E3-on mutatja be a PSN Premiumot?

Évi 50 font alatti áron kapnánk nagy extrákat.

A Sony az E3-on mutatja be a PSN Premiumot?

A VG247 megbízható forrásokra hivatkozva jelentette, hogy a Sony valószínűleg az E3-on fogja bejelenteni a PSN prémium szolgáltatásait. Az alapszolgáltatások (multiplayer, PSN store, friendlist, stb.) természetesen érintetlenek maradnak, hátránya senkinek sem lesz abból, ha nem kér az extrákból (főleg, hogy valószínűleg nem is minden régióban lesz, ahogy PlayStation Store sincs pl. nálunk).

Az árat valószínűleg 50 font alá lövik be (persze még lehet 49.99) és nagyon úgy néz ki, hogy ebben benne foglaltatik az is, hogy az előfizetők havonta választhatnak majd maguknak ingyenesen egy játékot egy kisebb, de változó kínálatból (2-4 játék per hó). Tekintve, hogy a játékok 4 és 10 font között mozognak, még az is lehet, hogy jó vétel lesz az előfizetés, még az olcsóbb játékokkal is számolva.

Lesz egy Spotify-hoz hasonló streamelős zeneszolgáltatás is, amit valószínűleg június 15-én jelentenek be és van rá esély, hogy képes lesz a háttérben futni akár játékok alatt is.

A forrás szerint azok a pletykák, amik olyasmivel riogattak, hogy a játékok alatti kommunikáció bekerülhet a prémium szolgáltatások közé alaptalanok, ez biztosan nem fog előfordulni.

Nem az új prémium pakkhoz kapcsolódik, de egy másik hírportál, a TheSixthAxis információi szerint a HOME kaphat egy új főteret, ami nemzetközi lesz, hogy találkozhassunk akár a nagy vízen túli barátainkkal is.

Az eddigiek alapján a Move, a PSN és talán a PlayStation 3 3D-s képességei képezhetik majd az E3-as show alapjait, így nem túl valószínű, hogy bármit megtudunk a PSP2-ről, amiről eléggé ködös, össze-vissza pletykák vannak csak egyelőre a neten, és a legtöbb még ráadásul semmitmondó is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward