A Rockstar cáfolja a GTA 5 pletykákat

A Rockstar összeesküvés-elméleteknek titulálta a GTA 5 késése miatt terjengő pletykákat.

A Rockstar cáfolja a GTA 5 pletykákat

A Grand Theft Auto 5 eredetileg 2013 tavaszán jelent volna meg, de ez a dátum szeptember 17-re változott. Amikor ezt bejelentették, a Rockstar oldalára több mint 9000 ezzel foglalkozó hozzászólás érkezett. Páran azt sugallták, hogy a késedelem oka az, hogy a játékból port készül a Microsoft és a Sony következő generációs konzolaira, amelyről az a pletyka terjengett, hogy karácsony körül fognak megjelenni. Mások tudni vélték, hogy a Rockstar anyavállalata, a Take-Two azért halasztotta el a megjelenés dátumát, hogy az ne essen egybe a 2K Games által kiadott BioShock Infinite-éval. Megint mások szerint a Sandy Hookban lévő általános iskolában történt lövöldözés miatt a Rockstar ki akart maradni az ilyen esetekben mindig előkerülő erőszakos videójátékokkal kapcsolatos vitából.

Az ok valójában a fentieknél sokkal prózaibb, és ezt a Rockstar is elmondta, egyszerűen szeretnének még javítani a játékon. "Megértjük, hogy közületek sokan csalódottak a hír miatt – sajnos néha az ilyen csúszások szükségesek a szórakoztatóipar minden ágazatában, különösen egy olyan masszívan nagy és összetett játék esetében, mint a GTA5" – írták a Rockstarosok. "Mindazonáltal ez nem jogosít fel senkit arra, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tegyen a fórumon."

"Azoknak pedig, akik a különböző összeesküvés-elméleteket látva hátsó szándékot sejtenek a csúszás miatt, azt mondhatjuk, hogy ez mind képtelenség, a késés egyetlen oka valóban az, hogy szeretnénk, ha a játék a lehető legjobb lenne."

A Rockstar mindenkinek megköszönte a megértést, és elmondták, hogy hamarosan közzé fogják tenni a játék dobozán látható képet.

Kapcsolódó cikkeink:

GTA 5 megjelenési dátum

Új GTA 5 screenshotok

GTA 5 Megérkezett a GTA 5 második trailer videója!

GTA 5: A három főszereplős buli

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward