Shop menü

GTA5 MEGJELENÉSI DÁTUM

A Grand Theft Auto 5 szeptember 17-én landol a boltok polcain, jelentette a fejlesztő Rockstar Games.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
GTA5 megjelenési dátum

A Grand Theft Auto 5 szeptember 17-én landol a boltok polcain, jelentette be a fejlesztő Rockstar Games. A dátum vonatkozik a a játék PS3-as és Xbox 360-as változataira, a PC-s verzióról egyelőre nem adtak ki hivatalos közleményt, se a Wii U-sról.

A Rockstar a korábbi nyilatkozataiban tavaszi megjelenést emlegetett, magyarán szólva történt egy kis csúszás, amit azzal magyaráztak, hogy kell még egy kis extra idő a játék csiszolására.

"A Grand Theft Auto 5 továbbra is a határokat feszegeti a szériával. A Rockstar North az eddigi legmélyebb, legszebb és magával ragadóbb világot teremti meg" - kaptuk az arcunkba Sam Houser marketing szagú irományát. "Nagyon izgatottan várjuk, hogy az emberek hogyan fogadják majd az eljövendő hónapokra tartogatott újabb leleplezéseket a játék kapcsán."

Ezzel még közelebb kerül a játék az új hardverek megjelenéséhez, bár mi nem hisszük, hogy a Rockstar újrapozícionálja a játékot és cross-gen megoldással áll elő (egyesek már erre találgatnak).

Az utóbbi időben elég sokmindent megmutattak a játékból, screenshotokat, trailert és a 3 főszereplőt...

A dátum mindenesetre szokatlan az elmúlt időszak nagyobb Rockstar címeit tekintve, A Max Payne 3, a Red Dead Redemption és az L.A. Noire is május környékén jött ki, míg a GTA4 április végén (5 évvel ezelőtt).

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére