A PSP-s Prince a régi időkre emlékeztet

Az oldalnézetes akciójáték valahogy nem volt annyira a figyelem középpontjában mint nagytestvérei, pedig megérdemel pár szót.

A PSP-s Prince a régi időkre emlékeztet

A PlayStation Blogon Joel Vignola, a PSP-s Prince of Persia: The Forgotten Sands producere mesélt egy kicsit az amerikában holnap megjelenő játékról (hozzánk pénteken jön). Az Ubisoft Quebec Citynél nagyon büszkék arra, hogy a játékot a nulláról építették fel és saját sztorivonala van, nem a filmből merít. A történeten kívül a herceg különleges képességei és a helyszínek is újak, úgyhogy a PSP-s rajongóknak kötelező darabbá válhat a játék. Az időmanipuláció persze maradt, így felgyorsíthatunk és le is lassíthatunk tárgyakat. Előbbi például arra jó, hogy a csapdákkal bedaráltassuk az ellenfeleket, míg utóbbi a mi dolgunkat könnyíti meg (bár tréfásan azt is megjegyzi, hogy az igazán nagy kihívásra vágyók végigtolhatják a játékot gyorsított tempóban).

Akinek meglesz a PS3-as változat is, és összekapcsolja a kettőt az megkapja a Sands of Time-os kosztümöt a hercegre extraként. Az alábbi trailer pedig megmutatja, hogy milyen is a játék mozgás közben:

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward