A PS Vita mint kontroller

A Sony borsot tör a Nintendo orra alá "új" kontrollerével. A little Big Planet 2 lesz az első játék, melyet PS Vitával irányíthatunk PS3-on.

A PS Vita mint kontroller

A Little Big Planet 2 december 19-én új DLC-t kap, amely lehetővé teszi, hogy a PS Vita tulajdonosok kontrollerként használják a játékhoz kézikonzolukat. Az EU Playstation blogon bejelentett kiegészítő 4,99 Euróba kerül, és új űrkalóz témájú pályákat tartalmaz: Sackboy jófej űrkalózokkal társul, akik egy réges-régen elveszett kincset keresnek. Az új pályához szükség lesz a PS Vita második képernyőként való használatára, és az első és hátsó érintőképernyő is szerepet kap. Az újfajta irányítás izgalmas lehetőségeket rejt magában, melyet a pályaépítők is kreatívan kihasználhatnak.

A dolog nagyon-nagyon hasonlít arra, ahogyan a Wii U és kontrollere működik, a különbség csak annyi, hogy a PS Vita egy különálló kézikonzol, és önállóan is használható. Persze a Vita valószínűleg nem olcsóbb, mint a Wii U GamePadja – már ha a Nintendo elkezdené egyszer külön is árulni, nemcsak a Wii U-val egybe csomagolva. A Little Big Planet 2 lesz az első játék, amely a cross-kontroller funkciót támogatja.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward