A PS Vita helyzete és jövője

Billy Pidgeon elemző szerint a Sony-nak csökkentenie kellene a PS Vita árát, hogy sikereket érhessen el vele.

A PS Vita helyzete és jövője

A Sony-nak követnie kell a Nintendo példáját, és le kell vinnie a PS Vita árát, ha esélyt akar adni a platformnak a sikerre - nyilatkozta egy interjúban Billy Pidgeon, az Inside Network elemzője. "Bár a hardver minősége kiváló, a Sony-nak a Nintendo nyomdokain kel haladnia, és jövőre drasztikusan csökkenteni az árat, mert ha az eladott példányok száma 5 millió alatt marad, a platform nem lesz életképes a kiadók szemszögéből nézve."

Pidgeon szerint bővíteni kell a kínálatot, és több minőségi játékot kell kiadni. "A PS Vitához való memóriakártyák megfizethetetlenül drágák. Több letölthető szoftverre lenne szükség, többek között olcsó, vagy ingyenes játékokra, és ezeknek jobb minőségűeknek kéne lenniük, mint a népszerű iOS és Android játékoknak" – tette hozzá az elemző. "Nagyon sokat segítene, ha a legnépszerűbb okostelefonos és táblagépes játékok elérhetőek és letölthetőek lennének PS Vitára."

Pidgeon levonta a következtetést is: "A PS Vita eladásai jól alakulnak, de lehetnének sokkal jobbak is. A szoftverkínálat fejlődik, van néhány nagyon jó külsős fejlesztők által készített tripla A-s exkluzív darab, mint pl. a Persona 4 Golden és az Assassin's Creed III: Liberation, és vannak nagyon jó letölthető címek is, mint a Sound Shapes és az Escape Plan. A PlayStation Plus előfizetés kiterjesztése SP Vitára szintén növeli a konzol értékét."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward