A Nintendo is elindítja saját e-boltját

A japán cég úgy döntött, hogy mostantól saját digitális boltot nyit játékainak PC-s és okostelefontos változataihoz.

A Nintendo is elindítja saját e-boltját

A japán cég úgy döntött, hogy mostantól saját digitális boltot nyit játékainak PC-s és okostelefontos változataihoz. A tervek szerint az év végén indul el a szolgáltatás. A Nintendo egy ideje már dolgozott azon, hogy összehozzon egy webes verziót az eShop-ból, korlátozott működéssel. Az első változat ugyanis csak hozzáférést biztosított a rendszerhez, ténylegesen vásárolni viszont nem lehetett vele.

Az év végén induló eShop már teljes kontrollt biztosít a Nintendo Network-ös profilunk fölött, tudhattuk meg a Siliconera cikkéből.

A Nintendo reményei szerint azzal, hogy elérhetővé teszi mindenki számára az eShopot - még olyan emberek előtt is kinyitják a kapukat, akiknek nincs is Nintendo hardverjük, és így könnyebben bevonzhatnak új vásárlókat. Rosszmájúan azért ehhez hozzá lehet tenni, hogy így végre behozta a versenytársait ilyen téren, hiszen a Microsoft Xbox Marketplace és a Sony PlayStation Store már rég tudja mindezt.

A legfrissebb pénzügyi jelentésből az is kiderült, hogy a Nintendo digitális eladásai évről évre 150%-os növekedést mutatnak. Az eShop frissítés remélhetően az Európai régióban is megtörténik az év végén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward