A Naughty Dog és a PS4

A Naughty Dognál tartanak a következő konzolgenerációra való váltástól, de igyekeznek nem elkövetni a régi hibákat.

A Naughty Dog és a PS4

Manapság sok fejlesztő dolgozik már a még be sem jelentett, következő generációs gépekre. A Naughty Dog társelnöke, Evan Wells kétélű kardak tartja az átállást a következő generációs konzolokra. "A bennünk élő kocka mindig izgatott a csillogó új játékszer miatt, de aztán lassan rájövünk, hogy kemény munka áll előttünk" – nyilatkozta egy interjúban.

Az átállás az új technológiára mindig nehéz. Wells szerint a PS2-ről PS3-ra váltás volt a Naughty Dog legsötétebb korszaka, rengeteg embert veszítettek. Másik elnökük, Christophe Balestra egyenesen rémisztőnek nevezte az átállást, de hozzátette, hogy igyekezni fognak, hogy ne kövessék el ugyanazokat a hibákat, amiket az előző generációváltáskor.

A stúdió a múlt héten jelentette be ígéretes PS3-as exkluzív játékát, a The Last of Ust, amelyet második csoportjuk fejleszt, melynek léte ezidáig titkos volt. Az Unchartedes csapat egy része egy multiplayer DLC-n dolgozik, másik fele pedig szabadságon van. Ha újra együtt lesz a mindenki, kitalálják, mi legyen a következő lépés. Valami azt súgja, hogy az Uncharted 4 PlayStation 4-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward