A Mushkin kibővíti a REACTOR SSD családot

Lefelé bővül a kínálat.

A Mushkin kibővíti a REACTOR SSD családot

A régi időkből a memóriáiról ismert Mushkin bejelentést tett, melynek értelmében a kedvelt és sikeresen szereplő, jelenleg egyetlen modellből álló REACTOR SSD családját új tagokkal bővíti. Nem kell már sokat aludni addig a napig, hogy az új meghajtókból mi is megkaparintsunk magunknak egyet, ugyanis a cég közleménye szerint a frissített kínálat május 11-től már elérhető lesz. Két kisebb egység érkezik, így a REACTOR SSD-k immáron 256 GB, 512 GB és 1 TB-os változatokban fognak harcolni a vásárlók kegyeiért.

A Mushkin REACTOR sorozatú SSD-iről fontos tudni, hogy Silicon Motions SM2246EN vezérlőt tartalmaznak, amely a gyártó szerint a teljesítmény mellett a megbízhatóságban is jeleskedik (az alkalmazott NAND-ok 16 nanométeren gyártott Micron 128 Gbit MLC példányok). Persze a tempóra sem lehet panasz, SATA 6 Gb/s csatolón használva az olvasás 560 MB/s-ban, míg az írás 460 MB/s-ban van maximalizálva, a 4K-s véletlenszerű olvasási feladatok alkalmával 74 000, 4K-s véletlenszerű írási feladatok alkalmával pedig 76 000 I/O művelet elvégzésére képes egyetlen másodperc alatt egy Reactor SSD.

Igaz, ezeket az adatokat a 1 TB-os, tehát a legnagyobb kapacitású egység kapcsán említi a cég, a kisebb SSD-knél ezek némileg alacsonyabb értékek lehetnek. Nem bántuk volna, ha a Mushkin a bővítés kapcsán felfedi a leplet a két kisebb egység pontos specifikációjáról, hiszen az igazi újdonságot a 256 GB-os és az 512 GB-os példány jelenti, de a két termék még annyira friss, hogy a Mushkin oldala sem tesz róluk említést, ahogy a várható árazásról sem.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward