A Microsoft kiadta a Gears of War 4 megjelenési trailerét

Osztott képernyős, helyi co-op lehetőséget is kapunk a játék kampányához.

A Microsoft kiadta a Gears of War 4 megjelenési trailerét

Bár a játék kijöveteléig még 22 nap van hátra, a Microsoft közzétette a Gears of War 4 hivatalos launch trailerét. A felvételt játékmenetes előzetesnek határozzák meg, ez alapján akár sztoris verzió is várható a későbbiekben.

Néhány részletet viszont itt is elcsíphetünk a történetből. Az eredeti főhős, Marcus Fenix mellett megjelennek az új szereplők, JD Fenix, Kait és Del is, illetve megfigyelhetünk néhány, eddig nem látott ellenféltípust és járművet.

PC-n a játék kampányát osztott képernyős co-op módban játszhatjuk majd barátainkkal lokálisan. Online cross-play lehetőséget kínálnak a Windows 10 és Xbox One felhasználóknak a kampány co-opban, a Horde játékmódban, a gép elleni többjátékos módban, valamint a privát és LAN többjátékos módban. Tehát – bár a matchmaking nem rak össze PC-s és konzolos játékosokat egymással – lehetőségünk lesz arra, hogy olyan ismerőseinkkel is együtt játsszunk, akik eltérő platformot használnak.

A Microsoft elég komolyan promózza a játékot, hétfőn este például az ESPN sportcsatorna főműsoridejében mutatják be a trailert a Monday Night Football alatt. A műsor reklámidejéért tavaly 420 ezer dollárt kért az ESPN, valószínűleg idén sem lett olcsóbb.

A Gears of War 4 október 11-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra az Xbox Play Anywhere program keretében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward