A következő EVE Online kiegészítő: Odyssey

Átalakított kezelőfelülettel, új területekkel és űrhajókkal érkezik az EVE online legújabb kiegészítője júniusban.

A következő EVE Online kiegészítő: Odyssey

A CCP a PAX Easten jelentette be az EVE Online következő kiegészítőjét, amely Odyssey névre hallgat és június 4-én kerül fel az élő szerverekre. A szám szerint 19. kiegészítő fő témája a felfedezés és a status quo felkavarása lesz. Az újdonságok között szerepel az átalakított kezelőfelület és scanning rendszer, az intuitív navigáció és az új felfedező modulok.

Jon Lander, a játék executive producere egy interjúban elmondta, hogy a 2012-es évben a közel 10 éves játék következő 10 évének alapjait fektették le, melynek az Odyssey fogja a kezdetét jelenteni. "Visszavisz minket a gyökereinkig, egészen odáig, amikor az emberek először jöttek játszani és szembetalálták magukat a felfedezésre váró hatalmas ismeretlennel. Nem tudták, mi van odakint. Veszélyes dolgok? Félelmetesek? Mit nyerhetnek? Mit veszíthetnek? Vajon egy kalóz vár rájuk, hogy kifossza őket?"

Egy tíz éve működő játék esetében az új játékosoknak nehéz lehet belerázódni a dolgokba, a régiek pedig elveszíthetik azt az érzést, amikor még minden új volt és érdekes. Az új kiegészítő ezzel a problémával is foglalkozik. A kezelőfelület átalakításán, amely az új és a régi játékosok kényelmét egyaránt szolgálja

18 hónapja kezdtek dolgozni. Lander szerint a régi kezelőfelület, amelyet sokan táblázatokhoz hasonlítottak már kissé idejétmúlt, és az új elkészítése érdekes kihívások elé állította a csapatot. "Veszélyes dolog lecserélni valamit, amihez az évek alatt hozzászoktak az emberek, nagyon észnél kell lenni. Tavaly már volt rá példa, hogy rosszul sültek el a dolgok, amikor nem találtuk meg az egyensúlyt."

Az esetből okulva a CCP most sokkal jobban odafigyel a játékosok visszajelzéseire, és ezek alapján alakítja ki az új, grafikus elemeket is tartalmazó kezelőfelületet. Ez a tendencia folytatódni fog a játék következő verzióinak bevezetése során. Akik eddig a táblázatokat szerették, azok is elégedettek lesznek, és az új grafikus elemek pedig remélhetőleg vonzóak lesznek az új játékosok számára.

A kiegészítővel természetesen új űrhajók is érkeznek majd, és a régieken is változtatásokat fognak eszközölni. Az ötlet lényege, hogy felújítják a régi dolgokat, hogy a játékosok újra átélhessék a felfedezés örömét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward