A HTC nem csak játékokhoz szánja a Vive VR headsetet

Érkezik a Viveport Hub, ami rengeteg tartalmat ígér: lesznek 360 fokos videók, hírműsorok, sportközvetítések, hírek, de a közösségi média is elérhető lesz.

A HTC nem csak játékokhoz szánja a Vive VR headsetet

A HTC Vive VR headset a SteamVR szoftvercsomaggal karöltve meglehetősen stabil, sokoldalú bázist biztosít a játékosok számára, amely új szintre emeli a játékélményt. Noha a gamer piac manapság is egy virágzó terület, amit feltétlenül érdemes megcélozni és hatékonyan kiszolgálni, a HTC szakemberei úgy gondolják, érdemes más területekre is fókuszálni, hiszen a HTC Vive előnyeit nem csak játék közben lehet élvezni.

Annak érdekében, hogy a játékokon felül egyéb tartalmak is fogyaszthatóak legyenek a szóban forgó headseten keresztül, a HTC egy új front-end létrehozásába fogott, ami a Viveport Hub nevet viseli. A speciális felhasználói kezelőfelületen keresztül számos különleges tartalom lesz elérhető: egyebek mellett VR-hez igazított információs szolgáltatás, oktató szolgáltatás, közösségi média, 360 fokos panorámaképek és videók, hírműsorok, hírek, spotközvetítések, egészséggel kapcsolatos tartalmak, valamint utazással és vásárlással kapcsolatos tartalmak is készülnek.

A Viveport érkezésével a Vive Home app is frissülni fog, ám a HTC szakemberei azt egyelőre még nem árulták el, pontosan milyen változásokra kell felkészülni. A fejlesztések már megkezdődtek, a Viveport Hub fejlesztői béta változata pedig az elkövetkező hetek folyamán válhat elérhetővé. A Viveport Hubot az átlagfelhasználók valamikor idén ősszel kaphatják meg, azaz már nem sokat várni arra, hogy kiderüljön, pontosan mi készül a HTC boszorkánykonyhájában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward