A héten érkezik a Final Fantasy XIII-2

Már itt az előzetes, és február 3-án érkezik a Final Fantasy XIII-2. A Square Enix a tervezett kiegészítőkről is elárult pár dolgot.

A héten érkezik a Final Fantasy XIII-2

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy XIII-2 február 3-án jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra Európában.

Az FF XIII-2 arra törekszik, hogy elődjét minden tekintetben felülmúlja, ennek érdekében új játékrendszerrel, modern látvány- és hangzásvilággal látták el. A játékosok szabadon választhatnak számos lehetőség és útvonal közül; döntéseik nem csak közvetlen környezetükre lesznek hatással, hanem az időt és a teret is átalakítják. Ez az új rendszer, amely Historia Crux névre hallgat Final Fantasy játékban eddig soha nem látott szabadsággal ruházza fel a játékosokat.

A játékhoz változatos letölthető kiegészítők érkeznek majd mindkét konzolra. Az Xbox Live-on február 7-től, a PlayStation Network-ön pedig február 8-tól elérhető első DLC címe “Lightning & Amodar”, ebben a játékosok Kolosszeum Harcokat vívhatnak korábbi Final Fantasy játékok ellenfelei ill. barátaik ellen; a legyőzött ellenfelek beállnak a győztes csapatába. A későbbiekben lehetőség lesz a játék titkainak kifürkészésére is néhány központi karakter, pl. Lightning sztorifejezetén keresztül. A tervezett kiegészítők részleteit egy későbbi időpontban fogják közzé tenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward