A Geil bemutatta EVO Potenza memóriasorozatát

A családban DDR3-3000 MHz-es órajelen ketyegő memóriacsomag is lapul.

A Geil bemutatta EVO Potenza memóriasorozatát

A GeIL hódító útjára indította legfrissebb memóriacsaládját, amelynek tagjai 8 GB-os, 16 GB-os, illetve 32 GB-os memóriacsomagok formájában érhetőek el.

Az EVO Potenza névre keresztelt sorozatban a belépőszintű modell DDR3-1866 MHz-es órajelen üzemel, amihez 9-10-9-28-as időzítés és 1,5 voltos üzemi feszültség társul. A legcombosabb memóriacsomagban már félelmetesen gyors, DDR3-3000 MHz-es memóriamodulokat találunk, amelyek 12-14-14-36-os időzítést alkalmaznak, üzemi feszültségük pedig 1,65 volt. Rajtuk kívül DDR3-2133 MHz-es, DDR3-2400 MHz-es, DDR3-2667 MHz-es, DDR3-2800 MHz-es és DDR3-2933 MHz-es órajelen ketyegő példányok is szerepelnek a kínálatban.

A memóriachipek hűtéséről egy viszonylag vaskos, szellőzőkkel alaposan teletűzdelt hűtőborda gondoskodik, ami ezüst és fekete kivitelben érkezik - utóbbinál piros csíkokkal érték el a dizájnerek, hogy az új memóriamodulok vonzzák a tekintetet. Az újdonságok kettő- és négycsatornás memóriacsomagok formájában kerülnek a boltok polcaira.

Az élettartam-garanciával érkező memóriacsomagok hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az viszont nem derült ki, hogy az egyes csomagoknál pontosan milyen ajánlott végfelhasználói árakat állapított meg a gyártó. Az újdonságok jelenleg sem a gyártó hivatalos weboldalán, sem a nagy külföldi webáruházak kínálatában nem érhetőek el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward