A Fox számos filmjét elkaszálta a Disney

A felvásárlás után Mickey egér takarítani kezdett a Fox háza táján.

A Fox számos filmjét elkaszálta a Disney

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a Disney egy 15 hónapig tartó procedúra végén 71,3 milliárd dollárért megvásárolta a 20th Century Fox jelentős részét, azóta pedig minden korábban félt dolog bejött: a Disney alapos takarításba kezdett a munkavállalók és a projektek területén is.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Disney Studio vezetője, Alan Horn minden egyes előkészítés alatt álló Fox-filmen végigmegy, és eldönti, hogy folytatódik-e rajta a munka, vagy a kukában landol. A lap úgy tudja, hogy már biztosan kaszát kapott a Tom Hanks-féle News of the Worlds, az Angie Thomas regényéből készülő adaptáció, az On the Come Up, a Mouse Guard, valamint a Woody Harrelson nevéven fémjelzett Fruit Loops. Utóbbi már csak azért is tűnik biztosnak, mert egyébként a Disney teljesen lelőtte a megvásárolt stúdió Fox 2000 nevű almárkáját, a Fruit Loops pedig ez alatt készült.

A hírek szerint az On the Come Up törlését azzal indokolták, hogy tavaly a szintén Angie Thomas regényéből adaptált The Hate U Give mintegy 30-40 millió dolláros veszteséget okozott a Foxnak. Az egyelőre biztonságban lévő filmek között ott vannak a James Cameron-féle Avatar-folytatások (nyilván), a Kingsman előzményfilmje, valamint Death on the Nile, ami a Murder on the Orient Express folytatása. Biztosan elkészül továbbá a Steven Spielberg által rendezett West Side Story remake-je is.

Úgy tudni továbbá, hogy elkészül a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott videójátékos komédia, a Free Guy, valamint a The Ballad of Richard Jewell is, ami 1996-is atlantai olimpián megkísérelt bombatámadásról szóló dokudráma.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap