A Capcom kiáll az új DmC mellett

Motohide Eshiro és Hideaki Itsuno felkészültek a rajongók negatív reakciójára az új DmC: Devil May Cry kapcsán, árulták el a D'toidnak.

A Capcom kiáll az új DmC mellett

Motohide Eshiro és Hideaki Itsuno felkészültek a rajongók negatív reakciójára az új DmC: Devil May Cry kapcsán, árulták el a D'toidnak. Elmondásuk szerint mindig ez van, ha valamit megváltoztatunk, lesznek, akiket érdekel és lesznek, akik felmérgesítik maguk rajta. A legfontosabb az, hogy nem szabad bepánikolni és szem elől veszíteni az eredeti elképzelést, miközben más irányokba kacsázunk el. Ki kell tartani és a játékosok elé tárni az elképzelést, hogy hozzájuk is eljusson a lényeg.

Itsuno azt is megemlítette, hogy bár a DmC egy új irányt képvisel a franchiseban, a klasszikus gameplay és az eredeti széria stílusa nem lettek kukázva.

"Minden lehetőséget nyitva hagyunk. Igaz, izgatottak vagyunk az új DmC iteráció miatt és szeretnénk, ha az emberek játszanák és élveznék, de ha még mindig érdekli őket a DmC másik világa, ami már létezik, akkor boldogan visszatérünk ahhoz is."

A lényeg, hogy nem úgy kezelik az új játékot, mint az előzőek cseréjét, hanem a széria egy kiterjesztéseként. Az új Devil May Cry PS3-ra és Xbox 360-ra jön, de még nem tudjuk, hogy mikor.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward